Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev arkadaşı sıkıntısı

DeBuffAndHeal

Öne çıkan mesajlar

yalnız alıntı yapmaya da üşendim de, patideki herkes temiz, tertipli, düzgün insanlar mı? bir kişi de çıkıp dememiş ki ben pisim, dağınığım, sorumsuzum, ev arkadaşına sıkıntı veren biriyim. ben öyle sayılırım mesela:)o

adamın kişisel hayatına saygısızlık etmeyin.
(adam hakkında yorum yapanlar)size ne abi. sizin başka tercihleriniz hakkınızda orda burda konuşulsa(sizi rezil etme amaçlı) doğru olur mu? :S
bize ne senin ev arkadaşının bugün banyo yapıp yapmamasından. hayat tarzıdır. dayanacaksın. dayanamıyorsan ayrılacaksın.

veya herşeyin bir yolu yöntemi var. adamla gidip konuşamıyorsan, karşılıklı oturup durumunu anlatıp ikna edemiyorsan gidip milletin içinde rezil ederek istediklerini yapmasını sağlamak seni haklı çıkarmaz bence. kaç kişi sigara koktuğu halde başkalarını düşünerek sigara içmiyor? ikna etmelisin. karşılıklı herşey.
Sosyal ağlarda paylaş

thecure said:

yalnız alıntı yapmaya da üşendim de, patideki herkes temiz, tertipli, düzgün insanlar mı? bir kişi de çıkıp dememiş ki ben pisim, dağınığım, sorumsuzum, ev arkadaşına sıkıntı veren biriyim. ben öyle sayılırım mesela:)o

adamın kişisel hayatına saygısızlık etmeyin.
(adam hakkında yorum yapanlar)size ne abi. sizin başka tercihleriniz hakkınızda orda burda konuşulsa(sizi rezil etme amaçlı) doğru olur mu? :S
bize ne senin ev arkadaşının bugün banyo yapıp yapmamasından. hayat tarzıdır. dayanacaksın. dayanamıyorsan ayrılacaksın.

veya herşeyin bir yolu yöntemi var. adamla gidip konuşamıyorsan, karşılıklı oturup durumunu anlatıp ikna edemiyorsan gidip milletin içinde rezil ederek istediklerini yapmasını sağlamak seni haklı çıkarmaz bence. kaç kişi sigara koktuğu halde başkalarını düşünerek sigara içmiyor? ikna etmelisin. karşılıklı herşey.

tabiki herkes düzenli tertipli olmak zorunda değil beni ilgilendirmez düzeni tertibi.kişisel temizliği de umrumda değildi ki odasından yayılan koku koridoru kokutmaya veya mutfak salon gibi ortak alanları kokutmaya başlayıncaya kadar.

bölümün adı gördüğün gibi kişisel ve herkes gelip kişisel problemlerini yazıyor,başkalarının sorunlarını ilgilenmek istemiyorsan buraya gelip okumak zorunda değilsin.kimsenin odasından taşan pisliğine de dayanmak zorunda değilim.

kişisel hayatı değil ki bu sonuçta ortak bir evi paylaşıyoruz.

adamla gidip konuşamadığımı kim söyledi ? gidip söyledim böyle böyle diye adam bildiğin pasaklı umursamıyor.ilk önce ben fazla hassasiyet gösterdiğimi düşündüm ama yok öyle değilmiş.kiminle konuştuysam hepsi benimle benzer hisleri paylaşıyor.

sigara kokusu filan gül bahçesi gibi kalır benim maruz kokunun yanında.
Sosyal ağlarda paylaş

kedilerden biri ölmüş lan gittiğinden beri geç geliyodum eve. susuzluktan galiba.
bi tanesi de bütün halıyı kurabiye kırıntısı yapmış tekmeleyerek öldürdüm onu da.

edit:

yani umrumda değil kediler. neler yapıyolar bilmiyorum hiç. umrumda olsalar da zamanım yok. ev de bıraktığın gibi işte.
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

ben pistim valla 2ay süpürge tutmadım bulaşık makinesi vardı bulaşık yıkamadım. çokta bı tarafımdaydı ev arakadaşlarımıda kovduydum anlaşamayıp paşalar gibi kaldım tek başıma.

hah şöyle ya.bi pis daha çıktı:) kaç defa küflü tabak çanak attım evden ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...