S-H Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 2-3 günde kokuyorum abi ben ne yapayım ? ne doktoruna gideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 cildiyeye git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ben dustan cikinca kokmaya basliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 kombiyi kıs biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 amerikada kombi var mı lan. neyle ısınıyo amerikalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ne zaman buraya yazsam ev arkadaşım duş alıyor,teşekkürler pati. epey ilerleme var en son perşembe günü duş almıştı sanırım. 6 gün not bad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 abartıyosunuz ama lan hakkaten duş mevzusunu. evden çıkmıyorsam duş muş almam ben. ki beni bilirsiniz 1 ay evden çıkmadığım çok olmuştur. nerden bileceksinzi lan skldfjskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 kozalak said: off ne leş insanlar varmis bee.ben tek yasamaya devam edim en iyisi.kira bi tarafika kaciyo ama yapacak bise yok. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 borderlinela kız kaldırma sezonu biteli 2 ay oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bana mı didin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 kendime dedim aslında. kendi salaklıklarımı sizin üzerinizden laf oyunları yaparak kendime tokat atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 yalnız alıntı yapmaya da üşendim de, patideki herkes temiz, tertipli, düzgün insanlar mı? bir kişi de çıkıp dememiş ki ben pisim, dağınığım, sorumsuzum, ev arkadaşına sıkıntı veren biriyim. ben öyle sayılırım mesela:)o adamın kişisel hayatına saygısızlık etmeyin. (adam hakkında yorum yapanlar)size ne abi. sizin başka tercihleriniz hakkınızda orda burda konuşulsa(sizi rezil etme amaçlı) doğru olur mu? :S bize ne senin ev arkadaşının bugün banyo yapıp yapmamasından. hayat tarzıdır. dayanacaksın. dayanamıyorsan ayrılacaksın. veya herşeyin bir yolu yöntemi var. adamla gidip konuşamıyorsan, karşılıklı oturup durumunu anlatıp ikna edemiyorsan gidip milletin içinde rezil ederek istediklerini yapmasını sağlamak seni haklı çıkarmaz bence. kaç kişi sigara koktuğu halde başkalarını düşünerek sigara içmiyor? ikna etmelisin. karşılıklı herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 medeniyetin yılmaz savunucularıyız biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 thecure said: yalnız alıntı yapmaya da üşendim de, patideki herkes temiz, tertipli, düzgün insanlar mı? bir kişi de çıkıp dememiş ki ben pisim, dağınığım, sorumsuzum, ev arkadaşına sıkıntı veren biriyim. ben öyle sayılırım mesela:)o adamın kişisel hayatına saygısızlık etmeyin. (adam hakkında yorum yapanlar)size ne abi. sizin başka tercihleriniz hakkınızda orda burda konuşulsa(sizi rezil etme amaçlı) doğru olur mu? :S bize ne senin ev arkadaşının bugün banyo yapıp yapmamasından. hayat tarzıdır. dayanacaksın. dayanamıyorsan ayrılacaksın. veya herşeyin bir yolu yöntemi var. adamla gidip konuşamıyorsan, karşılıklı oturup durumunu anlatıp ikna edemiyorsan gidip milletin içinde rezil ederek istediklerini yapmasını sağlamak seni haklı çıkarmaz bence. kaç kişi sigara koktuğu halde başkalarını düşünerek sigara içmiyor? ikna etmelisin. karşılıklı herşey. tabiki herkes düzenli tertipli olmak zorunda değil beni ilgilendirmez düzeni tertibi.kişisel temizliği de umrumda değildi ki odasından yayılan koku koridoru kokutmaya veya mutfak salon gibi ortak alanları kokutmaya başlayıncaya kadar. bölümün adı gördüğün gibi kişisel ve herkes gelip kişisel problemlerini yazıyor,başkalarının sorunlarını ilgilenmek istemiyorsan buraya gelip okumak zorunda değilsin.kimsenin odasından taşan pisliğine de dayanmak zorunda değilim. kişisel hayatı değil ki bu sonuçta ortak bir evi paylaşıyoruz. adamla gidip konuşamadığımı kim söyledi ? gidip söyledim böyle böyle diye adam bildiğin pasaklı umursamıyor.ilk önce ben fazla hassasiyet gösterdiğimi düşündüm ama yok öyle değilmiş.kiminle konuştuysam hepsi benimle benzer hisleri paylaşıyor. sigara kokusu filan gül bahçesi gibi kalır benim maruz kokunun yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ev arkadaşım lan o :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 dur biraz daha bekleyelim yorum yapanlar arasında kimler üstüne alınıp laf sokmaya çalışacak bana:) şaka maka zaten ben de ortalığı falan daha rahat dağıtabileyim, pis pis dolaşabileyim diye kendimi rahatlatmak için yazdıydım.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 gelince evi dağınık görümiyim olm bak. papaz çıkar. kedileri de yıka artık sdfksjfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 kedilerden biri ölmüş lan gittiğinden beri geç geliyodum eve. susuzluktan galiba. bi tanesi de bütün halıyı kurabiye kırıntısı yapmış tekmeleyerek öldürdüm onu da. edit: yani umrumda değil kediler. neler yapıyolar bilmiyorum hiç. umrumda olsalar da zamanım yok. ev de bıraktığın gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 hangisi lan öff zamanım yoka bağlamış gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ben pistim valla 2ay süpürge tutmadım bulaşık makinesi vardı bulaşık yıkamadım. çokta bı tarafımdaydı ev arakadaşlarımıda kovduydum anlaşamayıp paşalar gibi kaldım tek başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 2 ay süpürmemek ne ya? yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 NolaxThensbane said: ben pistim valla 2ay süpürge tutmadım bulaşık makinesi vardı bulaşık yıkamadım. çokta bı tarafımdaydı ev arakadaşlarımıda kovduydum anlaşamayıp paşalar gibi kaldım tek başıma. hah şöyle ya.bi pis daha çıktı:) kaç defa küflü tabak çanak attım evden ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 yok abi onu ben süpürmüyordum ya kadın geliyordu yada arkadaşlara süpürtüyordum yemek falan karşılığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 arkadaşın evde 3yıllık makarna tenceresi bulmuştum çorba olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar