zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 gecen gun gittim, cok begendim. cilekli limonata 10 numara olmus, patlicanli makarna da basariliydi. sufleden ve bruschettadan deneyemedim maalesef. muzik tercihlerini de takdir ettim. gelirim ben buraya.
Apis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Birkaç kere gittim; Mekan ara sokak ve zeminin altında olsa dahi hoş tasarlanmış, sakin bir yer. Yemeklerden makarnalar ve kahvaltı oldukça güzel, lezzetli ve doyurucu (hatta zeytin ezmeli, kaparili soslarının tarifini direkt çaldım, evde misafir geldikçe kullanıyorum). Fiyat/Performans açısından çok bir artısı yok, normal diyebilirim. Mekanın işletmecisi ve aşçısı olan bayan güzleryüzlü hoş sohbet birisi, zaten Mutfak Sanatları Akademisi'nden diplomalı bir ahçı. Mekanda iki problem göze çarpıyor; ilki haftasonu kahvaltı için erken gidildiğinde mekanın açılış saati biraz geç olduğundan kapalı bir kapı ile kaşılaşılabiliniyor, iki defa kapalı olduğundan Moda'ya geçtik. Kahvaltısı gerçekten güzel olduğu için bunu eksiye yazıyorum. İkincisi ise yemekler gerçekten güzel olsa da menü pek zengin sayılmaz. İnsan MSA mezunu birisinden ister istemez daha yaratıcı ve değişik lezzetler barındıran bir menü bekliyor. Elbette pratik nedenlerden ötürü bu tip şeyler zor olsa da belli günlere özel ya da mekana has bazı fantastik yemekler menüde baya bir fark yaratacaktır.
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Bu modada yaşam çok pahalı yazın başında ablamın evini taşımak için istanbula gittim(eskişehirden).Ev ev dedi 2+1 tavuk kümesi 1650 kira sdfsdf dedidikten sonra kahvaltı için poğaca alayım diye girdim en dandiği açma 2 tl akşam yemeği söleyeyim dedim 22tl pide sonra eskişehirin kıymetini anladım kaçtım.Konuyla alakasını kuramadım yazmak geldi içimden .Hayırlı olsun bol kazançlar istanbul'da paralı çok sizde nasiplenirsiniz merak etmeyin .
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 LombaK_Knight said: BiTcH_oFBaT said: hayırlı olsun önce. gidesim geldi şu anda :) kahvaltı için alternatif mekanlar arıyorduk, uğramak güzel olabilir. Her zaman bekleriz. Web sitesini de 1-2 hafta içinde açmayı düşünüyoruz. uğradık kahvaltı için tadilat var dediniz fırça yedim hanımdan hahaha
Öne çıkan mesajlar