Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vote leyin.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
istanbulun öyle bir şeyin altından kalkabiliceğini sanmıyorum.
ama londranın acaip propagandası yapılmış,ondan kıl olup werdim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
her sene bi yapılır böle anket hepte birinci oluruz nedense HİÇ vermezler olmpiyati[signature][hline]Napolyon -> Dünya tek bir devlet olsaydı İstanbul başkent olurdu
Mesaj tarihi:
hastayız anketlere :)) ..[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...

[Bu mesaj odchu tarafından 09 Ekim 2004 12:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Umarım işe yarar %49 ile istanbul ilk sırada şu an itibari ile[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı...
Kim Uyandırırsa Beni
Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
Mesaj tarihi:
Nasil oluyor kim veriyor bu oyları demeyin biz türküz türklerin diğer ülkelerden farkıda pratik zekasıdır şöyle söyliyim o oylarda kişi başına 5-6 oy düşüyor bi kişi 5-6 kere vote yapıyor :D[signature][hline]Aldaron Venduss
Guildmaster Of Lost Souls
Mesaj tarihi:
Bir saniye bu anket çok eski... Ve yanlış bilmiyorsam Türkiye 2012 olimpiyatları final grubuna alınmadı. Yani umutlar başka bahara kaldı... Buna rağmen bir tek oylama yapan biziz herhalde :)
Buyrun:

"Olimpiyat Komitesi, 2012 Yaz Olimpiyatları’na evsahipliği yapacak aday kent sayısını 5’e indirdi. Aday kentler arasında İstanbul yer almadı."

Kaynak : NTVMSNBC

Zaten anket 16 Ocak 2004 te oluşturulmuş... Arkadaşlara yinede Türkiyeye verdikleri destek için teşekkür ederiz...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
  • Yeni Oluştur...