Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Hep adı geçiyo ama yol nerden Şu an Hie Brasildeyim ve hepsini rahatlıkla öldürüyorum. Shangalaya Hie Brasilden mi yoksa Abandoned Minestan mı gidiliyo?[hline]Blood never ends without the power of wisdom [küfür yok :) /Karpuz] [Bu mesaj karpuz tarafından 12 May 2003 16:48 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Rutter for Shangala, Hie Brasil daki Herolardan çıkar... ve gene hie brasile gittiğin gibi gidersinn shangala ya... (hero dediğim o angut tipli soru soranlar var ya... kollarını bağdaştıran... o...)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Peki Abandoned Mines a girmek gibi bi intihar yapıp Dragonu geçersen bişey bulabiliyo musun yani arkadaşlar siz o kadar aştınız mı??????[hline]Blood never ends without the power of wisdom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 ben aştım... :) dragonu tek vuruşta öldürüyorum ben şu an hehehe[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: karpuz, 13 May 2003 17:20 tarihinde demiş ki: ben aştım... :) dragonu tek vuruşta öldürüyorum ben şu an hehehe[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] oha yawrum oha çocuum oha............. en son wits in kaçtı senin? 15000 fln civarı demişti galiba arkadaş en son.....bide senden daha aşmışı varmı? varsa onada bi oha diyecemde yani :)[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık [Bu mesaj Fiercewind tarafından 24 May 2003 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 yine aynı şey ya edit ile alıntı şeysilerini karıştırdım pardon......... [Bu mesaj Fiercewind tarafından 24 May 2003 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Witz benim 1000 falan... o kadar yüksek diil yani...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.