Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN Down??


asinanyavuz

Öne çıkan mesajlar

Evet şu anda MSN Messenger'ın Download sitesine giremiyorum :
"Server Error in '/' Application.
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine. "

MSN Web Messenger'a Ulaşamıyorum : webmessenger.msn.com

MSN Messenger Oturum Açmıyor : Hizmetten ya da internet bağlantınızdan kaynaklanan bir problem nedeniyle... 0x81000301 :)

Ne Oluyor MSN Messenger'a hiç bir hizmeti çalışmıyor. Acaba MSN atak altında mı? Eğer atak altındaysa nasıl bu kadar çabuk yıkılıyor? (Gerçi geçen yıllarda 6 tane DNS Root server ı çökerttilerse normal [Asya kıtası 3 saat internetsiz kalmıştı. 1 server daha çökertilseydi dünya bir kaç saat internetsiz kalacaktı])[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Msn ve microsoft hakkında atıp tutacağınıza biraz okusaydınız haberleri. Msn'e bağlı olanlar uyarı mesajı aldılar '1 dk içinde kapatılacak' diye. Bağlı olmayanlar da belli başlı sitelerden öğrenebilirlerdi.
Lütfen bilmediğiniz konuda yorum yapıp 'microsoft babalık yapıp örter' gibi laflar etmeyin. Microsofta ben de bayılmıyorum ama adamlar uyarmıştı...[signature][hline]Nothing's left here
Leave it be
It was meant for me
Soul sacrifice...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pff ben hala giremiyorum ne webmessenger a ne de kendisine :( Ama download sayfası açılmaya başladı. Bir de MSN niye Hizmet Durumu sayfası yapmış ki :) Hizmet çalışmıyorken o sayfada çalışmıyorsa biz nasıl anlayacağız :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)

[Bu mesaj asinanyavuz tarafından 11 Ekim 2004 22:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...