asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Evet şu anda MSN Messenger'ın Download sitesine giremiyorum : "Server Error in '/' Application. Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine. " MSN Web Messenger'a Ulaşamıyorum : webmessenger.msn.com MSN Messenger Oturum Açmıyor : Hizmetten ya da internet bağlantınızdan kaynaklanan bir problem nedeniyle... 0x81000301 :) Ne Oluyor MSN Messenger'a hiç bir hizmeti çalışmıyor. Acaba MSN atak altında mı? Eğer atak altındaysa nasıl bu kadar çabuk yıkılıyor? (Gerçi geçen yıllarda 6 tane DNS Root server ı çökerttilerse normal [Asya kıtası 3 saat internetsiz kalmıştı. 1 server daha çökertilseydi dünya bir kaç saat internetsiz kalacaktı])[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Microsoft yine bayağı bir prestij kaybediyor ama ben büyüğüm diyerek yine kapatır, örtbas eder..[signature][hline]My Honour is My Life [Bu mesaj lancelotdulac tarafından 11 Ekim 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 msn e giremiyorumm bendeee :([signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Msn ve microsoft hakkında atıp tutacağınıza biraz okusaydınız haberleri. Msn'e bağlı olanlar uyarı mesajı aldılar '1 dk içinde kapatılacak' diye. Bağlı olmayanlar da belli başlı sitelerden öğrenebilirlerdi. Lütfen bilmediğiniz konuda yorum yapıp 'microsoft babalık yapıp örter' gibi laflar etmeyin. Microsofta ben de bayılmıyorum ama adamlar uyarmıştı...[signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 şahsen bana mesaj gelmedi (2 tane açıktı iksinede gelmedi)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 o sitelerden birini söylersen konu hakkında daha iyi bir bilgiye sahip olabiliriz... Ben bulamadım da...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 11 Ekim 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bir süreliğine kapandı..kapanmadan öncede "konuşmalarınızı 1 dakika sonra bitirin lütfen" diye uyarı geldi hatta.. şu an girilebiliyor..[signature][hline]O artık Ays Hokey'ci..Kafası gözü dağılana kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 pff ben hala giremiyorum ne webmessenger a ne de kendisine :( Ama download sayfası açılmaya başladı. Bir de MSN niye Hizmet Durumu sayfası yapmış ki :) Hizmet çalışmıyorken o sayfada çalışmıyorsa biz nasıl anlayacağız :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 11 Ekim 2004 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 duzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 harbi düzelmiş :)[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Bende de şu an iyi.En azından mesaj alıp gönderebiliyorum.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Msnde bakım vardı...[signature][hline]Aldaron Venduss[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bende aksam ustu eve gelince farkettim halada calısmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar