kavel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Bu aralar yaygınlaşmaya başlayan sözde şakalardan biride dikkatinizi ekrana yöneltmenizi sağladıktan sonra iğrenç bir ses ile ekranda aniden beliren ucube tipli şeyler. Az önce bir arkadaşım bana yaptı aynısını. Daha önce başka şekillerde de tanık oldum fakat farklı bir siteydi farklı görüntülere sahipti. Aklıma böyle birşey olabileceği gelmedi. Her neyse sesi gayet açık olan müzik setimin yarattığı etki ile ekranda aniden beliren görüntünün iğrençliği birleşince biran nefes alamadım. Kalp atışlarım çok hızlandı ve saol kolum oldukça kasıldı. Kalbimin olduğu bölgede hafif bir ağrı mevcut şu anda. Kalp sorunum yok fakat gerçekten etkiledi. Kalbi olanlar, aşırı korkanlar ve hamile kadınların başına gelirse bu tip aptalca şeyler hiçte hoş olmayan sonuçlar ortaya çıkabilir. Lütfen arkadaşlar yapmayın şöyle şeyleri. İnanın sadece sizin için komik fakat zaman gelir sizin için bile komik bitmeyebilir. Saygılar, sevgiler ve korkutmayan şakalar dileğiyle ...[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 owww... hakketen sinir olurum bende öle şeylere.. dikkat et kendine bi kontrol e git kalp ciddi bi olay şaka yapar durur falan..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Valla ne desem sonuna kadar katılıyorum bende yolluyorum ama uyarıyla birlikte yani korkutuyo tuzak falan diyorum. (Ama yine korkanlar oluyo :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 hakkaten cok gıcık bi olay o ya..[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakanaka Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bende ölüyodum ole bişi wardı 3 farkı bul falan diye bide dedi uzantısını kendin seççen 3 gblik mail falan dedi ben atladım bulmam lasım bu 3 farkı oturdum arıom bööööö diye bişi çıktı aynen olacak o kadardaki kemancı gibiydi:)[signature][hline]Hakanaka SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: Blizzard_IcedEye, 11 Ekim 2004 21:49 tarihinde demiş ki: ...şaka yapar durur falan.. bak ona gülerim belki ama bunlar adamı öldürür yaw! :P[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Ben katılmıyorum... İnsanın hayatında böyle şeyler olur yani. Arkadaştır, şaka yapar, doğaldır. Sen o arkadaşına tavır alırsın, almazsın o da doğaldır. Böyle şeyler olabilir yani gayet mantıklı. Eğer kalp sorunun varsa o zaman arkadaşın kafasını çalıştırıp sana yollamamalı. Ya da kalp sorunun varsa sen akıl etmelisin vesaire... Ben kesinlikle şakalara karşı değilim. Böyle şeyler yaşanır ve ders çıkarılır böyle şeylerden. (Başına gelen şeyi, sesini sonuna kadar açıp cs oynarken ve 1 dakikadır teketek kalmış, rakiple birbirimizi ararken hiç beklemediğim bir anda adamın arkadan beni AWM ile dibimden vurmasıyla yaşamıştım. Hehehe)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ya bırakın onlar da guzel syeler. sadece onceden bi uyarı lazım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakanaka Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.htm ahanda buldum ama DİKKAT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Karpuzcum biraz ters taraftan bakmışsın olaya. Evet arkadaşımın düşünmesi lazım bunu ve benim açtığım her siteyi "aha şimdi birşey çıkacak sıçaçam" gibisinden açmamda çok saçma. tek tip bir şaka için diyorum zaten bunu. yoksa şakalara bende karşı değilim. Film izledikten sonra sesini açık unuttum müzik setinin tamam ama ses açık olmasa bile yeterince kötü bir şaka.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Yani ne bileyim. "BÖÖÖ!" gibi şeyler herkesin çocukluğunda olur. Her çocuklukta da "çocuğum yapmayın kalpten ölürsünüz" diyen anneler de olmuştur. Tabii kimse de ölmemiştir.[signature][hline]"Mph Rmph !!" [Bu mesaj karpuz tarafından 11 Ekim 2004 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Neden kötüymüş canım? "CÖEEE!" şakası yani. Bildiğimiz birşey. Korkutmak gayet normal ve eğlenceli bir şakadır kanımca.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 aslında boyle seyler bi sağlık kontrolüne gitmen içinde ufak bi fikir verir insana :) neticede şaka yapıyorum diye karşısındakinin sağlıgını bozmak yanlış ve çok dikkat edilmesi gereken bişidir ki kalp vs sorunu olanlara yapıldıgında aman derim..[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 şaka yapılıp ölsen bomba olur aslında.. hayatımın şakası dersin.. gerçi öldükten sonra konuşamazsın ama :D[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dededede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ozur dilerim...:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: karpuz, 11 Ekim 2004 21:59 tarihinde demiş ki: Yani ne bileyim. "BÖÖÖ!" gibi şeyler herkesin çocukluğunda olur. Her çocuklukta da "çocuğum yapmayın kalpten ölürsünüz" diyen anneler de olmuştur. Tabii kimse de ölmemiştir. İkisi çok farklı. Böööö diye yırtınsan bile ordaki gibi yüksek tınısı olan iğrenç bir ses çıkaramazsın. Kaldıki ben bütün dikkatimi labirent oyununa vermiş durumdaydım. Son olarak evet bir çoğu tipsiz ve çirkin ama hiç bir çocuk bu kadar çirkin olamaz. Olay beni bu şekilde etkiledi ve kalp sorunum olmadığını ekledim yazıya. Kim bilir bazı insanlara neler yapabilir. Amaç sadece uyarmak.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Yahu ben de ayı şakalarına karşıyım. (Şaka olsun diye kafaya odunla vurma, şaka olsun diye kafa atma gibi) Fakat korkutmak gayet masum bir şakadır bence... Çok da eğlencelidir :). Şu ana kadar da şakada ölmüş, kalp krizi geçirmiş ne birine rastladım ne de duydum.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.htm bu tarz adreslerdeki gibi insanları öldürmek amaşlı değil de korkutucu şakalar o kadar kötü değildir.bu adresteki yanii bilmem yatırır adamı yane[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: kavel, 11 Ekim 2004 21:46 tarihinde demiş ki: Bu aralar yaygınlaşmaya başlayan sözde şakalardan biride dikkatinizi ekrana yöneltmenizi sağladıktan sonra iğrenç bir ses ile ekranda aniden beliren ucube tipli şeyler. Az önce bir arkadaşım bana yaptı aynısını. Daha önce başka şekillerde de tanık oldum fakat farklı bir siteydi farklı görüntülere sahipti. Aklıma böyle birşey olabileceği gelmedi. Her neyse sesi gayet açık olan müzik setimin yarattığı etki ile ekranda aniden beliren görüntünün iğrençliği birleşince biran nefes alamadım. Kalp atışlarım çok hızlandı ve saol kolum oldukça kasıldı. Kalbimin olduğu bölgede hafif bir ağrı mevcut şu anda. Kalp sorunum yok fakat gerçekten etkiledi. Kalbi olanlar, aşırı korkanlar ve hamile kadınların başına gelirse bu tip aptalca şeyler hiçte hoş olmayan sonuçlar ortaya çıkabilir. Lütfen arkadaşlar yapmayın şöyle şeyleri. İnanın sadece sizin için komik fakat zaman gelir sizin için bile komik bitmeyebilir. Saygılar, sevgiler ve korkutmayan şakalar dileğiyle ... aynı ben kan vs vs bu tür şeyleri gördümmü Sakat kalıyorum ;P ondan merak etmemeyi öğrendim merak fazla iyi değildir Geçen ay abim bana Gel lam bak bi şarkı buldum dedi sözleride var süper bişey ben anladım bunun HAAaa oldugunu bağırıyorya böyle abuk bişey cıkıp hee gittim baktım 2 saniye sonra gittim içeri abim gel len gel diodu sonra bağırdı aehaeae falan diye Anlamıştım böle abuk bi hikaye :) yani meraklı olmamayı öğrenin derim[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Tamam anlaşıldı karpuz un işine gelmiyor yazdıklarım. Git yap abicim böee de cöeee de ama savunma en azından :)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: kavel, 11 Ekim 2004 21:46 tarihinde demiş ki: Kalbimin olduğu bölgede hafif bir ağrı mevcut şu anda. gazdır o gazdır :-o[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… karpuz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: kavel, 11 Ekim 2004 22:06 tarihinde demiş ki: Tamam anlaşıldı karpuz un işine gelmiyor yazdıklarım. Git yap abicim böee de cöeee de ama savunma en azından :) Ahahaha. Yahu masum şakalar bunlar. Hayatın güzel tarafları bence. Bilemiyorum tabii. Bazıları şaka sevmez :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Volfied Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: karpuz, 11 Ekim 2004 21:59 tarihinde demiş ki: Tabii kimse de ölmemiştir. ne kadar eminsin bundan[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Liebe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Sajjad aliyi bilen varmı?beni sandalyeden attırmıştı gece yarısı..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Overseer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 zaten birine şaka yapsan kalp krizinden ölse yakınları sorsa; -Ne Oldu?!! -Şaka yaptım çok korktu öldü -*kamikaze* Bu yüzden biri kalp krizi geçirdiğinde yakınlarındakine farklı bi gözle bakmak lazım. demek istediğim kimse söylemez benim yüzümden öldü diye dolayısıyla karpuzun söylediği gibi bi istatistiğin olması imkansız :) [Bu mesaj delikedi tarafından 11 Ekim 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Yaptığınız şakalara dikkat edin. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: kavel, 11 Ekim 2004 22:06 tarihinde demiş ki: Tamam anlaşıldı karpuz un işine gelmiyor yazdıklarım. Git yap abicim böee de cöeee de ama savunma en azından :) Ahahaha. Yahu masum şakalar bunlar. Hayatın güzel tarafları bence. Bilemiyorum tabii. Bazıları şaka sevmez :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: karpuz, 11 Ekim 2004 21:59 tarihinde demiş ki: Tabii kimse de ölmemiştir. ne kadar eminsin bundan[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Sajjad aliyi bilen varmı?beni sandalyeden attırmıştı gece yarısı..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 zaten birine şaka yapsan kalp krizinden ölse yakınları sorsa; -Ne Oldu?!! -Şaka yaptım çok korktu öldü -*kamikaze* Bu yüzden biri kalp krizi geçirdiğinde yakınlarındakine farklı bi gözle bakmak lazım. demek istediğim kimse söylemez benim yüzümden öldü diye dolayısıyla karpuzun söylediği gibi bi istatistiğin olması imkansız :) [Bu mesaj delikedi tarafından 11 Ekim 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar