moriQ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 2011 symbolde radyo anahtarı çıkarınca çalışmaya devam ediyor. bunun ayarı varmı opeldeki gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 başlık küfür gibi power off tuşuna basıyon tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 amam mesela opelde de 100 metre gidince otomatik kapı kilitleme özelliği yok ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 genelde o 20km/s hizi gecincedir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 arkadaşın arabada anahtarı çıkarınca kapanıyor radyo. bi ayarı falan olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Fordçular dizilin bakam hele şuraya siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 olması lazım, ben en son kiralık bi albeada aynı şeyi yaşamıştım ama o düzelmiyodu hehe. sene 2011, araba infilak etse o radyo gene çalışıyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bilen yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 genelde aracin sigorta kutusundan yapilir o. 3 mod vardir, anahtar yokken akim alan anahtar varken yarim kontak tam kontak seklinde, ona gore salak bi ototeyp ci elemana sorarsan 30sn de degistirir, 5 lira falan biseye eyvallah der heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 salak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 rastgele manasinda yoldan herhangi birisi gibisinden. cok dogal birseymis gibi yazmisim evet. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 KHaRoN said: genelde aracin sigorta kutusundan yapilir o. 3 mod vardir, anahtar yokken akim alan anahtar varken yarim kontak tam kontak seklinde, ona gore salak bi ototeyp ci elemana sorarsan 30sn de degistirir, 5 lira falan biseye eyvallah der heralde. eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 "Tatar Ramazan" said: Fordçular dizilin bakam hele şuraya siz Duble fortçuyum. Sigorta kutusundan olacağını bilmiyordum ben de. Kendimi geliştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Triple fordçu var burda peder birader ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Selam, Beslemesini direkt hattan vermişlerdir. Ondan dolayı açık kalır. Sen kontak üstünden almasını sağlayacaksın. Denildiği üzere elektrikçi halleder. Ayrıca fabrikasyon bir araçta bunun olması son derece enteresan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 sigortası yanmış. 2 dk da değiştirdi düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar