aramil Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 lanet gelsin. height veremiyorum % olarak ikisine de. relative bir div nasıl % height alır? table'a nasıl % height verilebilir? kesinlikle % vermem lazım yoksa gg :( imdat nolur :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 nie ole bisi yapmaya calisiyosunki, zten div icindeki contetin yuksekligini alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 asp.net te master page üzerinde çalışıyorum. iframe mantığı. çerçeve aynı orta değişiyor sadece. fakat bazı sayfalar 5 satır, bazısı 55 olunca 5 satır olan sayfa çağırılınca alttaki herşey üste geliyor ki olmamalı işte bu. menu fln var çizgi mizgi var hepsi üste çıkıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 sayı veriliyor, yüzde olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 min-height diye css propert var, ona bi minimum deger ver mesela 500px gibi o div en az o kadar olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 hiç kullanmamıştım onu, şimdi öğrendim. eyv işimi gördü. teşekür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar