karabocek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 evet böyle şarkıları yazabilirmisiniz örnek : stingin desert roseu gibi..[signature][hline]Azimle sıçan taşı deldiği gibi avrupa birliğinede girebiler.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Dream Theater - Space Dye Vest[signature][hline]someone, 28 Haziran 2003 21:14 tarihinde demiş ki: gülmeyin Leopoldin, 28 Haziran 2003 21:15 tarihinde demiş ki: hehe niye gülmmüüyoruz böle gerizekafalı ve zekalı insalara gülünür ve acınır. someone, 28 Haziran 2003 21:17 tarihinde demiş ki: tamam gülün o zaman Leopoldin, 28 Haziran 2003 21:21 tarihinde demiş ki: Tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Burda da bir suru parca gorebilirsin... topici kitlemiorum insanlar daha katki yapar belki diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 tşkrler arkadaşlar,daha fazla bekliyorum :) ps:sağol hell hehe..[signature][hline]Azimle sıçan taşı deldiği gibi avrupa birliğinede girebiler.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 chroma key-mouse chroma key = kevin moore[signature][hline]oooooofff of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 anathema - lost control benim tüylerim yeterince diken diken oluyo dinlerken :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Exploited - Beat the bastards alleycat scratch - fuck her up the ass eahe bu 2 si kafi sana :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 enya - only time enya - may it be[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Anathema - Inner Silence Anathema- One last goodbye Anathema - flying Anathema - angelica Anatehama - Parisienne Moonlight My Dying Bride- The Light At the End of The World My Dying Bride - Sear Me III My Dying Bride - A Sea To Suffer In My Dying Bride - A Black Voyage My Dying Bride - A Kiss To Remember daha çok var eheh doom gruplarından örnek verdim :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 liquid tension experiment - when the water breaks[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 MSG - Never Ending Nightmare Haggard - Lost ( Robin's Song )[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pelout Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 björk-army of me anathema-angelica[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Anathema - Regret (Özellikle kızdan ayrılmışsan birebir)[signature][hline]In RunUO We Trust Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pelout Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 gerçi björk'ün tüm şarkıları süper.birde muse-bliss var unutmuşum.[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Guns N' Roses-Estranged (en sevdiğim şarkıdır) Cinderella-Hard to find the words[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 sen nerden bilion cinderella yaw :D sindrilla nın Don't Know What You've Got (Till It's Gone) (through the rain diyede geçer) nobody's fool bak yaaa cinderellanın gazına geldim dinlemem lazım SOMEBADY SHAKKEEE MEE :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 trouble-coldplay[signature][hline]Allah kahr bela.. Bilirsiniz ki büyük dağları ben yarattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Erutan, 08 Ekim 2004 22:39 tarihinde demiş ki: sen nerden bilion cinderella yaw :D sindrilla nın Don't Know What You've Got (Till It's Gone) (through the rain diyede geçer) nobody's fool bak yaaa cinderellanın gazına geldim dinlemem lazım SOMEBADY SHAKKEEE MEE :) klasik gitarla slap atmıyorum diye cinderella dinleyemez miyim?afedersin senin virtüözlük(yoksa fritözlük mü demeliydim)seviyene erişemediğim için cinderella dinlemeyi haketmiyorum yada bilemem böyle bir grubu.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 msg - never ending nightmare der nokta koyarim konuya..[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 tarzınız olmayabilir; müzeyyen senar- ormancı zeki müren- sorma ne haldeyim[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 turkce olur mu ? Gerci gurbette turkce ne dinlersen dinle tuylerin diken diken oluo ...[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 My Dying Bride - Roads Anathema- One Last Goodbye Led Zeppelin - Stairway to Heaven Gary Moore- Still Got the Blues (gitar solosu girsin bak nasıl diken diken, oturamazsın bile yerine) [signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) [Bu mesaj Deli_Haci tarafından 08 Ekim 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 İbrahim sadri : Aldırma Reiss....[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Matt Uelmen - tristram Dream Theater - Pull Me Under metallica-one Korn - Hey Daddy Mystera - Mystera[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Norton_Antor, 08 Ekim 2004 22:49 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 08 Ekim 2004 22:39 tarihinde demiş ki: sen nerden bilion cinderella yaw :D sindrilla nın Don't Know What You've Got (Till It's Gone) (through the rain diyede geçer) nobody's fool bak yaaa cinderellanın gazına geldim dinlemem lazım SOMEBADY SHAKKEEE MEE :) klasik gitarla slap atmıyorum diye cinderella dinleyemez miyim?afedersin senin virtüözlük(yoksa fritözlük mü demeliydim)seviyene erişemediğim için cinderella dinlemeyi haketmiyorum yada bilemem böyle bir grubu. of yeter kes şu slap zımbırtısını espiridende anlamıyorsan bir daha yapmam[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar