streamon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 arkadaslar pes 4 kasimda cikacak fifa 2005 in cikis tarihi daha yakindir .....sizce fifa serilerinde cigir mi olacak yoksa gene olesine alip cd yi bir yere mi atacaz...fifa 2005 in demosunu oynadim aha gene bir degisim yok en azindan ben goremedim yada bu pes 3 olayi fifa lara sekte vurdu .....acaba bizler fifa lardan cok mu sey istiyoruz da tatmin olamiyoruz .....pes 3 cok guzeldi pes 4 daha guzel olacak ..ancak fifalar nasil olacak bilemiyorum sizler ne dusunuyosunz bu arada fark icin .. ???[signature][hline][email protected]
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 fifa 2005le ilgili topic vardı gerçi ama neyse... pes4 ün nerdeyese tamaen aynsı olan we8 çıktı. oyun olayı bitirmiş. fifa 2005 her zamanki gibi iğrenç zaten 2001 den beri giderek düşüyordu ea... artık radikal değişiklikler yapmazsa konami nin yanına bile yaklaşamaz.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Fifanın satışlar pes i 5 e katlıyo ama Fifa isterse 2009 olsun pes e yaklaşamaz.Bakalım inşallah pes biraz düzgün çıkar bu sefer[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden
screamer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Pes 4 de komboları iyice abartacaklarmış oyun tam simulasyon oluyor o yüzden Pes kicks Fifa's ass[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 fifanin satislari pes'i 5 e falan katlamiyo[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
pelout Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 pes 4 ezicek fifayı tabiikide.bende pc'de pes oynamıyorum ama fifa oynuyorum ama arkadaşta pes oynuyoruz süper zevkli.[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 PES roxxor Fifa, EA in her sene bir takım zalak oyuncuya cdler halinde soktuğu kazıktır. Millet inatla alır, EA de para kazanıp başarılı firmaları satın alır, batırır. İpne Ea.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
pelout Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ben hep korsan alıyorum valla para kazanamiyorlar :).[signature][hline]It Is A Good Day To Die
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bende Pes2 ve Pes3 var Playstation 2'de. Yani PES ile Fifa'yı karşılaştırmak bile hatadır bence. Bırak yanına yaklaşmayı, Fifa 98'den beri gitgide kötüleşiyor. Benim en sevdiğim EA futbol oyunu World Cup 98'dir. :) Pes ise dünyanın en zevkli futbol oyunudur kanımca.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 fifa 2005'i oynadım baya..ve oyun baya kötü yani..grafikler tamam güzelde oynanabirlik PESin yanında 0..pes4 çok iyi olacak bence ve pes 5 çıkana kadar 2 yıl deli gibi oynıcaz sanırım[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
alexandro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 fifa 2005 grafik açısından en baba football oyunu.....ama oynanabilirlik açısından W.E weya pes i geçmesine imkan yok....fifa 2005 te oynanabilirlik açısından tam bi hayalkırıklıı.[signature][hline][ img ]http://mars.walagata.com/w/yclee99/samurai-x.JPG[ /img ]
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 pes4 grafik olarak da fifa dan daha iyi.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
screamer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Pes in kötü yanı yok ki[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Peslen Fifayı yanyana koymaya bile imkan yok.Fifa klasik hersene biraz yönlendirmeyi düzeltir grafikleri biraz değiştirir duran toplara vuruşları değiştirir o senenin yılını üstüne basıp milleti postalar.[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
screamer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Lol 2005 i görmedim 2004 ün salak menüsünü düzeltmişler mi bari ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 we8 deki muz ortalar super ya[signature][hline]
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Fifa 2020 gelse, 3. boyutu kullansalar adamlar gözlüklerle falan oynansa yine de pe3 WE8 falan takar[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 2005 iğrenç bir şey. 2004'ün aynısı, sakın almayın.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ya ben hiç sizin gibi düşünmüyorum açıkçası. ama şunu da baştan söliyim pcde pes3 oynamadım, ps2 kafede oynadım sadece. ewt oynanabilirlik fifa serisinden çok daha güzel cidden ama fifadaki o stad atmosferini, o commentary olayını, kısacası o maç atmosferini yakalayamadım ben pes'de. ayrıca pes3 ü klawyede oynamak çok zor diye duymuştum yanlış deil mi? madem o kadar combo yapılabiliyo zordur heralde. yani bunun gibi bazı nedenlerle bence ikisi de oynanmalı[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
screamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Pes3 klavyede de gayet güzel oynanıyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Öne çıkan mesajlar