Karea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 giren çıkan belli değil demişim, ki bunu bilen biri olarak söyüyorum /problem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bir değil iki kere karea http://arch.413chan.net/the_joke_your_head_3-(n1292804669453).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ohooo, troll trollemişim ben sizde üstüme gelmeyin ama bu saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 hava kelimesi geçince karea kesin mesaj atıyor 1 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 vaperon said: Remember remember the thread starter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 hedehodohop said: Arkadaş nasıl bir kutsallık bu , SINIRLAR,MİLLETLER,DEVLETLER HÖÖYT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 benjani said: hava kelimesi geçince karea kesin mesaj atıyor 1 tane. lan çözmüş adam :D edik: bide köpek /summon için yeteri kadar keyword verdik size sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 aquila said: sallamamistir kimse fransiz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bir başka daha fail çetin postu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Viktor said: Hava sahasi bi ulkenin bekareti gibidir! ehü dayanamadım lan neyse burda aslında istemeden olsa da viktor doğru demiş amerika harici işimize gelmediği sürece ses çıkartmıyoruz / amerika ya istesekte ses çıkarmıyoruz, çıkaramıyoruz kendi hava sahamızda bile ilk mesajı buraya bağlıyacaktım da , sonra fransız kalmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Fransızlar bizim hava sahasına girince beşiktaşın hakkı yenmiş oluyor mu şimdi, onu merak ediyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 uçağı sarkozy kullanmıyorsa sorun yok. yanlışlıkla olmuştur. çünkü o ibne bizim hava sahasına girer girmez hareket çekip osurmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 obama osursada sıçsada sorun yok siz yanlış yerlere takılıp kalıyorsunuz sarkozy osurmuş kim takar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 karea sen yorum yapma ya ehue http://www.youtube.com/watch?v=FWBUl7oT9sA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 olm böyle konuşuyorsunuz fransız falan diye ama adamlarda ATOM DEĞİL NÖTRON BOMBASI var. NÖTRON BOMBASI diyorum bakın. NÖTRON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 adamlar can sıkıntısından deniycez diye denize atıyorlar nötronu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Abi Karea ile Kaede alt alta yazınca aynı adam yazmış gibi hissediyorum ben, siz de öyle hissediyo musunz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 karıştırmayın lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 evet ben de öyle hissettim hatta bir an adam kendini alıntılıyor sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Kaedenin acuç dolusu madalyası var yaw karışmaz asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 yaa offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 abi peki Fransız askeri uçağının ne işi var o civarda? Afganistan'da Fransız askeri var mı? Oradan Libya'ya falan mı gidiyorlardı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 kaybolmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Yok havada kaybolmak ya da yol şaşırmak İtalyan ordusuna mahsus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bu nasıl soru yaa ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar