kiddo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Kara çarşaf yobaz işidir yannız. Örtünme ve çarşafı karıştırmayın.[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Türban da yobaz işidir.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 İslam'dan bahsediyosak , kapanma başörtüsüyle olur. Türban , çarşaf islam'da yoktur. Ama dediğim gibi, konu bu değil.[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 :) Kardeşim iş saçmalaştıkça bende saçmalarım. Hata benden daha iyi saçmalayan bulmassın. O yüzden laf kalabılığı olmasın. Yani çok fazla laf kalabılığı var. İhtimallere göre değerlendiremessin ne demek? İhtimaller değerlendirilmese belki sen şu an yaşıyo olmazdın. Bomba örneği verdim. Bu çok büyük bir örnek.. Annein, babanın, kardeşinin, 3 ayrı saldırıda farklı zamanlarda taksimde bu tip bir bombalamayla öldürüldüğünü düşün.. Ondan sonra o düşünceyle gel ve bunları savun ona göre tartışmaya devam edelim.. 10 larcası oldu diyorum bu tip.. Ki bomba yı geçelim hadi.. Fransa yasalarına göre, çırılçıplak veya yüzü maskeli gezinmek yasak. Bak açık açık belirtiyo herifler.. Bunun dinle alakası yok. İsterse aborcin olsun. Gezemez kardeşim. Siz din tartışmasına döndürmeyin yeterki.. Hayatta hiç bir Türk ile olan tartışmadan galip ayrılamassın. Herkes kendi bildiğini okur. Bu boyledir. O yüzden din tartışmasına girmek saçma.. Ha ucu bana dokunursa, lafı koyarım, giderim.. (sözüm meclisten dışarı)[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Birincisi , ailemi böyle saldırılarda kaybetmiş olsaydım sağlıklı cevaplar veremezdim. Aslına bakarsan tam senin istediğin kıvamda olur, hepsini keselim diye bağırırdım İkincisi İtalya'dan bahsediyoruz, Fransa değil. Üçüncüsü her ne kadar din tartışmasının dışında kalmaya çalışsak da, hiç bir zaman tamamen dışında kalamayız. Çünkü burda "İnanç" sözkonusu ve bu da dini kapsıyor.[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Kara çarşaf sadece basit bir kıyafet değil aynı zamanda kadının kişiliksizleştirilip erkeğin kulu haline getirilmesidir. Kara çarşaf Kemalist devrime karşı girişilen karşı devrim hareketinin en önemli simgelerindendir. Ne zaman ki o çarşaf serbest kalır o zaman karşı devrimciler kazanmış olur. Kara çarşaf bilimden uzaklaşıp ortaçağ karanlığına geri dönüşün simgesidir. Nasıl Hıristiyanlar zamanında cadı diye kadınları yakmışlarsa bir çok yerde de müslümanlar şeytanın yoluna sapan kafir diye örtünmeyen kadınları linç edip öldürmüşlerdir. Kara çarşaf asla özgürlük ile açıklanamaz zira o salt bir kıyafet değil, kadının hapishanesidir. Kara çarşaf asla inanç meselesi ile açıklanamaz zira hiçbir gerçek tanrı kullarının yarısını ikinci sınıf insan yerine koyarak onları birey olmaktan uzaklaştırıp bir sürü haline getirmez.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 typo yapmışım.. İtalya işte.. Bak yine konu sapıtıyo. İş saçmalamaya kalırsa yarışmasssın dedim benle.. Asalım keselim ha? Ben oyle bişi dediğimi hatırlamıyorum. Din min tanıumam kardeşim. İster hristiyan, ister müslüman, ister satanist olsun. Benim güvenliğimi tehlikeye atacak şekilde kimse gezemez. Ben sokakta huzurlu olmalıyım kimse benim huzurumu bozamazlar. Nasıl ben çıplak dolaşıp müslümanların veya hristiyanların huzurunu kaçırmıyosam onlarda yapamaz. Ortak kurallar vardır dedim. Bu kurallara uyulur dedim. Dİne göre kişiye göre belirlenmez dedim.. Ve ortak bir alanda yaşıyosan, karşı taraftan nasıl ödün vermesini bekliyosan sende vereceksin. En küçüğünden ailede bile bu boyle. Ben ailemle kalırken, çırılçıplak gezmek isterim evde. Ama ev kuralları vardır. Uyulur ona. Ne biliim ben akşam yemeğine saatinde oturuyosam. Karımında eve saatinde gelmesini beklerim. Toplum kuralları bunlar. Bir topluluksan uyacaksın. Din i felan alet etmeyeceksin. Hangi din bişilere alet edilirse, ben o kadar onu yapanların karşısında olurum...[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 bunun gerçek tipi değil herhalde?korktum ben öyleyse[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ya bide demiş müslümanlığın şartlarına uyuyorum eyvallah iyisin hoşsun uyuyosunda be bacım ne o öle mage robe gibi o kdrda olmaz yani direk b.kunu çıkarmış olayın bölelerini asıcan aslında gereksiz insanlar böyle kapanma olmaz[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 [burada binlerce kelime yazacaktı...Binlercesi...Gel gör ki,hiç birine gerek kalmadı..Yazdıktan sonra bir backspace yeterli oldu...] Din Tartışmaları "Yasak" mıydı ben mi öyle hatırlıyorum?? Yani burada tartışmak TAMAMEN gereksiz... [/burada binlerce kelime yazacaktı...Binlercesi...Gel gör ki,hiç birine gerek kalmadı..Yazdıktan sonra bir backspace yeterli oldu...][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bu konuyu açanın işi hep bunlar biliosun dn tartışması olacağını açma şöle konular hayret ya[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar