kozalak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 lan bilgisayar açıldı açılmasına da, klavyede bazı tuşlar sapıtmış. shift e basıyorum caps lock açılıyo. yakındaki de değil uzaktaki shift yapıyo bunu. capslock altındaki shift de chrome da help i açıyor. asdfsada napmak lazım şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ipadeninle yada macproonla bas hacı basamadığın yere dert ettiğin şeye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 yok inada bindi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 kulayla yapmazsan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 kozalak said: yok inada bindi olay çık ist de bi sokağa bağır yardıma gelen illaki olur ya inada bindirme evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 laptop klavyesine soda soktum diye değiştir başlığı, yanlış anlıyor millet edik : lan sayfa başı anlamlı ilk postum oldu nihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ya olm tamam geyik de bi yere kadar. ciddi ciddi soruyoruz. evin yakınlarında bilgisayarcı varsa ona götürücem artık. klavyeyi sökmeye kalktım da 2 tırnak şekerlemenmeden yapışmış herhalde oynamıyor yerinden. vay arkadaş ya. kendim ettim kendim buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 macbookun tuşlarını sök ,laptopa tak abi derdin bu mu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 neyse ya, klavye satılıyormuş yedek parça olarak. 60tl vericez artık yapıcak bişe yok. ben de pahalı bişe sanıyodum, boşa uğraştım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 şekerleri yala , temizle onları dil at deli gibi sonra bilgisayarcıya götür aklıbaşındaysa seni bi güzel döver bidaha o bilgisayarcıya gidemezsin / sonra başka bilgisayarcı bul kendine // bilgisayarcı ne lan bu arada bilgisayar mı alcan teknik servis diyelim bu arada o laptop mefta ........ çoktan mefta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 tamamen mefta olana kadar kullanmaya devam o zaman. yatmadan önce klavyeyi yıkıycam bi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ahanda düzeldi gibi klavye tamamen ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar