kozalak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 lan bilgisayar açıldı açılmasına da, klavyede bazı tuşlar sapıtmış. shift e basıyorum caps lock açılıyo. yakındaki de değil uzaktaki shift yapıyo bunu. capslock altındaki shift de chrome da help i açıyor. asdfsada napmak lazım şimdi?
Karea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ipadeninle yada macproonla bas hacı basamadığın yere dert ettiğin şeye bak
Karea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 kozalak said: yok inada bindi olay çık ist de bi sokağa bağır yardıma gelen illaki olur ya inada bindirme evet
Karea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 laptop klavyesine soda soktum diye değiştir başlığı, yanlış anlıyor millet edik : lan sayfa başı anlamlı ilk postum oldu nihahaha
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ya olm tamam geyik de bi yere kadar. ciddi ciddi soruyoruz. evin yakınlarında bilgisayarcı varsa ona götürücem artık. klavyeyi sökmeye kalktım da 2 tırnak şekerlemenmeden yapışmış herhalde oynamıyor yerinden. vay arkadaş ya. kendim ettim kendim buldum
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 macbookun tuşlarını sök ,laptopa tak abi derdin bu mu yani
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 neyse ya, klavye satılıyormuş yedek parça olarak. 60tl vericez artık yapıcak bişe yok. ben de pahalı bişe sanıyodum, boşa uğraştım be.
Karea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 şekerleri yala , temizle onları dil at deli gibi sonra bilgisayarcıya götür aklıbaşındaysa seni bi güzel döver bidaha o bilgisayarcıya gidemezsin / sonra başka bilgisayarcı bul kendine // bilgisayarcı ne lan bu arada bilgisayar mı alcan teknik servis diyelim bu arada o laptop mefta ........ çoktan mefta
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 tamamen mefta olana kadar kullanmaya devam o zaman. yatmadan önce klavyeyi yıkıycam bi ahahahah
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ahanda düzeldi gibi klavye tamamen ahah :D
Öne çıkan mesajlar