cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bende de logo vardı yolladım serene yaptırırız bunu ya çok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Kaspar said: güneşle uluç oynamazsa bu maçta ulaşılması gereken guts miktarına yaklaşmamızın imkanı yok, görev çağırıyo gençler. http://www.prlog.org/11204316-success-kid.jpg güneş oynıcak da ben izlemeye gelicem malesef. formada 40 numarayı alırım mümkünse plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Formalar HARİKA olmuş. 5-8-10 talip olduğum numaralar benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Dans kıyafetinle gelirsin en kötü. 19 Numaralı formaya talibim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 güzel forma,yalnız bence Seren elini atmışken 1 tane daha yap,bi taraf forma giyerken öbür tarafa halısahanın atletler olmaz,heraled minumum 10 kişinin 2 formadanda alması lazım.Aksiyona geçelim gençler Ayrıca Öncünün döndüğü maçta adam eksikliği falan olursa keserim sizi sıradan Edit: 6 numara isterim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Şuanki Facebook profil fotomda arkamızda duran esmer hatuna bakarsan neden gelmediğimi anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Ooooooooooooooooo forma cok iyiymis. Oncu de geldigine gore ben de macı izlemeye gelirim. ne yazıkki hala oynayamıyorum ha gayret 1 ay sora oynayabilicem. Forma numarası 97 isterim ! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Uluç sen niye oynamıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 fiyat vs konuştuktan sonra dönüp liste alacam zaten forma icin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 away forması için de önerilere açığım bu arada. bi de cavabaşgan demişti ki, numara altlarına özenti gibi EPL logosu koydugumdan, pati logosu koyalım demisti. öndeki arma zaten pati olacak, arka farklı m ıolsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Deniz Fenerini koyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 pençe izi koyabiliriz ya da pati izi fln arkada numaraların altına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 @wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Ahahah :D Normalda kafana göre eğlenmeye gitsen doğru tespit de, bi komünite içinde olunca durum farklılaşıyor :D belki gelirim ya öncünün hatrına bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Formalar hakkında da şöyle bi önerim var. Away forma genelde takımın kendi renklerinden alakasız seçilebiliyor. Turuncu ile göz yanıltmayacak yeşil beyaz forma yapılabilir bence. Siz ne düşünürsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 7 numarayı aliim ben de seren üşenmesse yeşilli beyazlı yapar ordan bakarız ama başka renklere de bakabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 2 set forma olucaksa numaralar için ufaktan bir takım ayarlanması gerekli. Mesela ben Tolga'yla aynı takımdayım, gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 yok herkesin farklı numarası olur "nasılsa karşı takımda olur bunlar numaraları aynı olsun" olayına girmeyelim hiç bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Tamam ama şimdi şöyle ki hangi numaraları hangi renk bastırıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ya mesela ben 14 numarayım 2 formada da 14 numara bnm olucak, hangi takımdaysam onun rengini giyicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mantıklı olur. 1 5 7 10 19 bastırılsın o zaman 2 takıma da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 deplasman forması olarak da aslında bizim carsamba takımına yaptıgımız formayı kullanabiliriz. beyaz siyah yesil o da. upload ederim bi ara. hem arada gelip oynayanlar oluyo, orada da kullanıslı olabilir eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 87`yi de ben alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 forma işi komplike bi hal alcak gibi, bence kaptan haftaya veya en geç sonraki hafta "herkes şu kadar para getirsin" desin,serenle kaptanda 2 forma işinide arasında halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar