Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2011.51

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaspar said:

güneşle uluç oynamazsa bu maçta ulaşılması gereken guts miktarına yaklaşmamızın imkanı yok, görev çağırıyo gençler.

http://www.prlog.org/11204316-success-kid.jpg

güneş oynıcak da ben izlemeye gelicem malesef. formada 40 numarayı alırım mümkünse plx.
Mesaj tarihi:
güzel forma,yalnız bence Seren elini atmışken 1 tane daha yap,bi taraf forma giyerken öbür tarafa halısahanın atletler olmaz,heraled minumum 10 kişinin 2 formadanda alması lazım.Aksiyona geçelim gençler

Ayrıca Öncünün döndüğü maçta adam eksikliği falan olursa keserim sizi sıradan

Edit: 6 numara isterim bende
Mesaj tarihi:
Ooooooooooooooooo forma cok iyiymis. Oncu de geldigine gore ben de macı izlemeye gelirim. ne yazıkki hala oynayamıyorum ha gayret 1 ay sora oynayabilicem.

Forma numarası 97 isterim ! =)
Mesaj tarihi:
away forması için de önerilere açığım bu arada.

bi de cavabaşgan demişti ki, numara altlarına özenti gibi EPL logosu koydugumdan, pati logosu koyalım demisti. öndeki arma zaten pati olacak, arka farklı m ıolsa ?
Mesaj tarihi:
Formalar hakkında da şöyle bi önerim var. Away forma genelde takımın kendi renklerinden alakasız seçilebiliyor. Turuncu ile göz yanıltmayacak yeşil beyaz forma yapılabilir bence. Siz ne düşünürsünüz?
Mesaj tarihi:
deplasman forması olarak da aslında bizim carsamba takımına yaptıgımız formayı kullanabiliriz. beyaz siyah yesil o da. upload ederim bi ara. hem arada gelip oynayanlar oluyo, orada da kullanıslı olabilir eheh.
Mesaj tarihi:
forma işi komplike bi hal alcak gibi, bence kaptan haftaya veya en geç sonraki hafta "herkes şu kadar para getirsin" desin,serenle kaptanda 2 forma işinide arasında halleder.
  • Yeni Oluştur...