NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Merhaba; WD 1tb harici adaptörlü harddiskim vardı ve yandı. Bende içindeki harddiski değiştirttim 2tb samsung hdd taktırdım. Samsung lcd televizyonum var ve usb girişinden daha once bu harddiski yanmadan onceki hali ile kullanabiliyodum. Şimdi bunu tv ye taktığımda otomatik olarak görüyor fakat içine girdiğimde dolu ve boş alanlarını 0 olarak görüyorum. İçinde dosyalar ve filmler olduğu halde harrdiskten birşey çalıştıramıyorum. Bunun sebebini bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Extra bilgi: NTFS dosya sistemine sahipti. Format atıp Fat32 yaptım program yardımı ile. Bu şekilde tv ye bağlayınca sorunsuz çalışıyor fakat bu seferde 2tb olan diski şu şekilde gösteriyor. 156gb boş toplam 1.82tb. Diskin büyük bir bölümünü dolu olarak algılıyor bomboş olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Televizyonun bilgilerine bak, gorebilecekleri hdd boyutu sinirlidir mesela benim tv 2tb dan fazlasini gormuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Televizyonun kitapçığında yazmıyor oyle bir bilgi. Zaten fat32 yaptığımda 2tb hepsini görüyor onda sorun yok fakat fat32 yapınca 156 mb boş alan diyor sıyırcam off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar