Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net accountundan starcraft 2yi silmek

Novichok

Öne çıkan mesajlar

Şimdi battle.net accountumda starcraft 2 var, real id şeysinden dolayı wow tayfası devamlı mesaj atıp duruyor, adamlar rated battlegrounda falan gidicekken "OLMAZ HACILAR LADDER KASIYORUM BEN ŞUAN" diyemiyorsunuz. Adamları real id'den silemiyorum da ayıp olur diye.

Starcraft 2yi accountumdan silip yeni bir battle.net accountu açıp oraya koymak mümkün değil midir, çünkü ben bulamadım :p Ya da başka ne yapabilirim, real id'deki heriflerin starcraft oynarken beni görmemesi için bir ayar var mı?

Teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

forumlarda benzer şekilde yakınan bir çok insan var, invisible olarak login muhabbetine izin verilse çok güzel olacak da, henüz o konuda bi gelişme yok bildiğim kadarıyla.

battle.net'e login olup, ayarlardan real id'yi kapatabilirsin çok rahatsız ediyorsa. ancak real id'yi kapatıp açınca arkadaş listen hala duruyor mu bilmiyorum, o yüzden çok sağlıklı bi öneri değil benimki :D

blizort said:
*If you disable Real ID, your Real ID friends list will be permanently erased. You will have to add your Real ID friends again if you reactivate Real ID.

kapattığında arkadaş listesi siliniyomuş, kapatma :3
Sosyal ağlarda paylaş

blizzard supporta, hesabından derdini detaylıca anlatan bir ticket at. yeni bir hesap açıp starcraft ın yeni hesaba aktarılmasını iste bence. derdini inandırıcı ve gerektiği gibi anlatabilirsen muhakkak yardımcı olacaklardır. çok hızlı cevap verip sorununa anında yardımcı olmaya çalışıyorlar. ben bir gün boyunda aynı ticket a 10 tane ye yakın mesaj attım. hepsini yarım saat içinde cevap verdiler ve sorunu hallettiler. seni kendi başına yapabileceğin bir şey değil. ancak blizzard support sana yardımcı olabilir. bu arada işlemleri gerçekleştirmek için kimlik fotokopini isteyebilirler çekinmeden yollayabilirsin. eğer yollamazsan zaten işlemini gerçekleştirmiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...