Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL kopup duruyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün Starcraft oynayayım dedim, gelen geçen "laggersın hüleayn" ayaklarına yattı ve attılar :), kalabalık oyunlarda, bir süre takılıyor, sonra net kopuyor, traye bakıyorum, cidden kopmuş.

Sizce bunun sebebi nedir? 1v1 oynadım sorunsuzca, fakat 5-6 kişi deliriyor, 2v2 bile oynayamadık.[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil:
- Alper, viens au tableau.
- HASSKTTTTRR YEAAAA!!!
Alper vs Şenay:
- Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır?
- Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam.
Mesaj tarihi:
Yabancı sunuculara baglanıyorsan geçtiğimiz 1-2 gün ttnet bakımı vardı ondan kopabilir.Ama adsl'e danışmanı tavsiye ederim.[signature][hline]Aldaron Venduss
Guildmaster Of Lost Souls
Mesaj tarihi:
ewt benim de sık aralıklara adsl 15 20 saniyeliğine kopuyor sonra tekrar bağlanıyor. Nedendir acaba ???[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
pinglerde baya yuksek suan sanki.. acaba sirf bendemi..biri su adresi pingler solermi pls

212.110.166.140[signature][hline]Arcimago di fuoco, come troppo tempo fa
Mesaj tarihi:
Downloadım düşmüş yine,yahu daha yeni kablodan adsle geçtik daha haftasına varmadan bakım oldu 27k dan 23k ya düştü.Bugün de 21k ya düşmüş hız.Ve bilgisayarı açtığımda ilk 10-15 sn hiç bir yere bağlanamıyor sonra birden açılıyor filan saçma sapan şeyler..[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

• Yeni Oluştur...