Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Bugün Starcraft oynayayım dedim, gelen geçen "laggersın hüleayn" ayaklarına yattı ve attılar :), kalabalık oyunlarda, bir süre takılıyor, sonra net kopuyor, traye bakıyorum, cidden kopmuş. Sizce bunun sebebi nedir? 1v1 oynadım sorunsuzca, fakat 5-6 kişi deliriyor, 2v2 bile oynayamadık.[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Yabancı sunuculara baglanıyorsan geçtiğimiz 1-2 gün ttnet bakımı vardı ondan kopabilir.Ama adsl'e danışmanı tavsiye ederim.[signature][hline]Aldaron Venduss Guildmaster Of Lost Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 128k isen upload az olduğu için zor anlar yaşayabiliyorsun online oyunlarda.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ewt benim de sık aralıklara adsl 15 20 saniyeliğine kopuyor sonra tekrar bağlanıyor. Nedendir acaba ???[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Hatlarınız parazitli mi?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 hayır...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bendede war ayni sorun (izmir/karsiyaka) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 pinglerde baya yuksek suan sanki.. acaba sirf bendemi..biri su adresi pingler solermi pls 212.110.166.140[signature][hline]Arcimago di fuoco, come troppo tempo fa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Average: 507 ms çıktı bayağpı bir kötü gibi durum.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Downloadım düşmüş yine,yahu daha yeni kablodan adsle geçtik daha haftasına varmadan bakım oldu 27k dan 23k ya düştü.Bugün de 21k ya düşmüş hız.Ve bilgisayarı açtığımda ilk 10-15 sn hiç bir yere bağlanamıyor sonra birden açılıyor filan saçma sapan şeyler..[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 soyle diyim 512 ile 260 civari pingliyorum eskiden 150 civariydi harbiden ucmusuz[signature][hline]Arcimago di fuoco, come troppo tempo fa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar