DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 q7 ve simao yokken isabetli pası yapan bi fernandes kaldı zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Llama said: neyse play of var nedense maç bitince benim de kafamın içinde playoff'lar beşiktaşa yaradı şeklinde lig sonu muhabbetleri dönecek eheh diye düşünceler geçti sdfg olur mu olur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Beşiktaş'ın çocuğu Fırat Aydınus 2 puanımıza sebep oldu yıllardır Samsun'da gördüğüm en eyyamcı hakemdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Ernsti adam tuttu tuttu yine vermedi penaltıyı son maçtakiyle aynı pozisyon, yine beşiktaşın hakkı yenilerek bir hafta geride kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Bir hafta daha beşiktaşın hakkı yenilerek noktalandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Ne tatli hakkiniz varmis arkadas sizin de herkes yiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Dartanian said: Bir hafta daha beşiktaşın hakkı yenilerek noktalandı. şaka herhalde bu eyyamcı Fırat 3 puanı servis edemedi size kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Ne şakası abi penaltı verilmesi için öldürülmesi mi lazım.Verilen penaltı dışında 2 tane daha bariz penaltı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 peki pardon ben 4 saat statta ayakta durarak yanlış maçı izlemişim. penaltıya lafım yok bu arada o penaltı ama başkası yok Ernst'in pozisyonu falan hikaye eyyam şahane. biz daha 1-0ken başlamıştık Beşiktaş'ın çocuğu Fırat Aydınus diye bağırmaya penaltıyla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Şaka şaka gsliyim ben sdfasd izlemedim maçı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Tolga bi burayı trollemediğin kalmıştı çünküğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Lan cok fena dogradi hakem Besiktasi. Ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 pati'de futbol bölümünü 3-5 aydır falan takip ediyorum galatasaraylılar ha bire gelip beşiktaş'ın hakkı yendi diyor espriyi anlayamadım hala biri açıklasa bari?(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 sürekli beşiktaş'ın hakki yeniyo ondan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ne esprisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 besiktasin yenen haklarinin videosu dustu mu arkadaslar? ben maci izleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ligtv.com.tr de özet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ligin geç başlaması play off sisteminin getirdiği yoğunlukla birlikte avrupa kupası maçları. beşiktaşın gs ve fbye karşı ilk yarıyı 5 puan geride bitirmesi mucize bence.play off sisteminde bu 2 puan ediyor yani tek maçla telafi edersin. play off sistemi bu nedenle bizim lehimize oldu.2 devrede avrupa maçları devam edecek.ligi 5-6 puan bile geride kaparsak play off ta ciddi şansımız olacaktır.çünkü ligi bu takvimde 1.bitirme şansımız yok denecek kadar az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ben o kadar iyimser bakamıyorum yav 2 oyuncu sakatlandı 2 yorulduk diye küme düşecek bir takımla berabere kalmamız gerekmiyor. ibb ile beraberlik dediğin sebeplerden kabul edilebilir de, bugün saçmasapan bişeydi beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 takımları biraz iyi oynayınca havaya giren taraftar modeli. artık laf atma hakkı kazandık gogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 lan gene izlemedim gene puan kaybı izledigim maclarda 3-4 er atan takıma ne oldu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar