SavagE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 questte bug var location mark calısmıyo, bu questi yapan biri varsa su jedi archive nerde, bulmam gereken belge jedi archive in neresinde soyleyebilir mi? 2 saat oldu gezmedigim yer kalmadı lvl 16 da takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memur32 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Bazen görevler bug oluyor. L ye bas queste gel Reset e bas. Baştan yap o görevi. Haritada belirmiyorsa yada görev verilmiyorsa düzelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 valla denedim olmadı oda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 jedi temple zaten minicik yer. phasing olduğu için kapısı da yeşil yeşil parlıyor temple icinde. nasıl bulamadın ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 buldum sonra, justicar mekanından bi kapıya girip eski yıkık jedi temp var, orda bulunuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar