TambourineMan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 God of War için bile alınır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 dsfghjklfds lol 2012 ye geldik godofwar diyen var hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 evde otururken pc'ye dl ettiğim bir filmi wireless'tan ps3'e stream edip kablo/usb derdi fln olmadan izleyebilmek baya güzel bi olay,benim baya bi alışkanlığımıda değiştirdi. oyunlar dışında böyle artılarıda var yani ps3'ün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 hepsinden önce bluray oynatıcı o yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 "nutella yerim" said: evet o var console dan niye film izleyesin,niye nette surf yapasın yahu,adam gibi oyun zevki versin baska beklentim yok bluray izlemiyosun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konsolu alıcam onla vakit geçiricem diyorsan, bence alma. Çünkü artık next gen duyurulmaya başlandı muhtemelen nintendo'nun konsolu 1 seneye kalmaz çıkacak, ms ve sony konsollları duyurmadı ama yakın zamanda geleceğini düşünüyorum. Sonuçta artık bu neslin konsol grafikleri çok aşağıda kalmaya başladı, PC ve konsola aynı anda çıkan oyunlarda inanılmaz grafik farkları var. Dediğim gibi Online yapıcam sürekli konsolda takılıcam diyorsan alma. Ha yok Exclusive oyunları oynarım, Uncharted, God of War, MGS falan bir oynim keyfini alim yetti gıpta ile baktık diyorsan zaten kimse seni durduramaz. Ha şunu da bil Next gen çıkınca tüm sağlam ps3 oyunları zaten ps4'de oynanacak uyumlu olmasa bile, grafik optimizasyon yapıp sürerler piyasaya veya hiç yapmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar