Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çarma bölme yapamıyolar

Sailor

Öne çıkan mesajlar

alman nrw kanalında şimdi bi yayın var, yarışma programı.. annemler çağırdı beni de soruyu sordular.. evet aşağıya yazıyorum soruyu:

8 + 4 : 2 - 2 x 3 + 4

aşağıda da şıklar var.. ve 10 küsür dakikdadır bir kişi bile telefonla arayıp doğru cevabu söylemedi. yuh ya bu soruyu yapacak yok mu koca almanya da :) ilkokul çocuğuna sorsan yapar.. (annemler de yapamamış bana soruyolar, işlem sırası nedir haberi yok :))[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

16 degilmi :-p[signature][hline]you hit me,we hit you...ftw
Woodoo - LvL50 Wizard [RIP][Vortigern]
Delvac - LvL50 Minstrel[Vortigern]
Barracuda - LvL50 Paladin[Merlin] [Deleted]
Woodoo - LvL50 Berserker[Merlin][Deleted]
Barracuda - LvL50 Savage[Merlin] [Deleted]
Sosyal ağlarda paylaş

8+4:2-2x3+4
8+4:2-6+4
8+2-6+4
8 cikio gibi .. matematigim 2 yi gecmedi lisede :([signature][hline]you hit me,we hit you...ftw
Woodoo - LvL50 Wizard [RIP][Vortigern]
Delvac - LvL50 Minstrel[Vortigern]
Barracuda - LvL50 Paladin[Merlin] [Deleted]
Woodoo - LvL50 Berserker[Merlin][Deleted]
Barracuda - LvL50 Savage[Merlin] [Deleted]
Sosyal ağlarda paylaş

goruldugu gibi sirf almanlar da diil bizden de cikio bilemeyen

ama o yarismalar cok geyik cidden. abartisiz 1 saat bi karenin icinde bulunan ucgen sayisini bulmaya calismislardi... bende gecenin bi saati "ulan hangi cin bulacak?" diye takilip kalmistim[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
"Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
salak salak kız tavlıcam olmuyo
seren serengil böle dedi
gibin topiclerdense elalemin bilmedigi bişileri öğrenmesi için boyle topicler faydalı olur merak etme
bak basit gibi de görünse insanlar ne gibi hatalar yapabiliyor ki seninde önüne bi 100milyar kazanma şansı cıksa bunu sorsalar cok kolay deyip düşünmeden cevaplarsın ve baskası kapar 100milyarı sonra gelde sıyırma[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Sosyal ağlarda paylaş

hahahaha tam komedi olmuş topik. cevap 8 dir kesinlikle[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır...
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...