Sailor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 alman nrw kanalında şimdi bi yayın var, yarışma programı.. annemler çağırdı beni de soruyu sordular.. evet aşağıya yazıyorum soruyu: 8 + 4 : 2 - 2 x 3 + 4 aşağıda da şıklar var.. ve 10 küsür dakikdadır bir kişi bile telefonla arayıp doğru cevabu söylemedi. yuh ya bu soruyu yapacak yok mu koca almanya da :) ilkokul çocuğuna sorsan yapar.. (annemler de yapamamış bana soruyolar, işlem sırası nedir haberi yok :))[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 kesin bi olay vardır onda niye yapamasın canım adamlar.. =P[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 sonuç 7 yok yok 3 hayır 0[signature][hline]www.cursedrealms.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 8 abi öküzler herhalde bodoslama baştan başlayıp yapıyo işlem sırası denen bişey var.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominator Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 0 değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bak şimdi düşünmeye çalıştım galiba bende yapamadım :)[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 lol ya 3 kişi aradı telefonla ikisi 16 dedi biri 4..[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 aşağıya yavaşça in ve hesaplamaları mümkün olduğunca hızlı yap.. tuttuğun sayıyı sesli söyle 2 + 2? 8 + 8? 16 + 16? 12 yle 5 arasında bi sayı tut bırakma ve sayıyı değiştirme aşaaa in 7 mi?. doğru dimi?[signature][hline]www.cursedrealms.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominator Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 oha harbi güzel aahah 7tuttum beeeen oharalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Bana göre 0 Scientific hesap makinesine göre 8 hangimiz yanlışız ? =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 cevap 0 biraz aptalız galiba?[signature][hline]www.cursedrealms.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 16 degilmi :-p[signature][hline]you hit me,we hit you...ftw Woodoo - LvL50 Wizard [RIP][Vortigern] Delvac - LvL50 Minstrel[Vortigern] Barracuda - LvL50 Paladin[Merlin] [Deleted] Woodoo - LvL50 Berserker[Merlin][Deleted] Barracuda - LvL50 Savage[Merlin] [Deleted] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 abi yuh size önce uslu sayılar ardından parantez ici soora çarpma bolme daha sonra toplama cıkarma yuh size de yuh.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 tuzak soru bunnar 8 + 4 : 2 - 2 x 3 + 4 çarpma evvel yapılır -2*3= -6 eder sonra bolme: 4/2:2 eder -6+4=-2 8+2:10 10-2=8 eder dogru cevaptır ehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: darkwingduck, 09 Ekim 2004 23:40 tarihinde demiş ki: cevap 0 biraz aptalız galiba? evet biraz aptalsın[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bu arada ciddi ciddibunuda tartıştık ya helal bize :)[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 8+4:2-2x3+4 8+4:2-6+4 8+2-6+4 8 cikio gibi .. matematigim 2 yi gecmedi lisede :([signature][hline]you hit me,we hit you...ftw Woodoo - LvL50 Wizard [RIP][Vortigern] Delvac - LvL50 Minstrel[Vortigern] Barracuda - LvL50 Paladin[Merlin] [Deleted] Woodoo - LvL50 Berserker[Merlin][Deleted] Barracuda - LvL50 Savage[Merlin] [Deleted] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 goruldugu gibi sirf almanlar da diil bizden de cikio bilemeyen ama o yarismalar cok geyik cidden. abartisiz 1 saat bi karenin icinde bulunan ucgen sayisini bulmaya calismislardi... bende gecenin bi saati "ulan hangi cin bulacak?" diye takilip kalmistim[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 demon +1 yani, oss de scacak bunlar kesin. ulan bu soruyu ilkokul 5. sınıfta sormazlar[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 salak salak kız tavlıcam olmuyo seren serengil böle dedi gibin topiclerdense elalemin bilmedigi bişileri öğrenmesi için boyle topicler faydalı olur merak etme bak basit gibi de görünse insanlar ne gibi hatalar yapabiliyor ki seninde önüne bi 100milyar kazanma şansı cıksa bunu sorsalar cok kolay deyip düşünmeden cevaplarsın ve baskası kapar 100milyarı sonra gelde sıyırma[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ehehe yok abi ben hakkımla kazanacam kararlıyım :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 8 buldum[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 çarpma ve bölmenin öncelik kavramı hede hodo diye bir şey vardı ilkokulda :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 sadece ilkokul için geçerli degil o kavram silp[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 hahahaha tam komedi olmuş topik. cevap 8 dir kesinlikle[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar