Sin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 arkadaslar taris-quesh ve voss gezegenlerindeki bazi questlerin in-screen quest tracki kimsenin anlamadigi bi sebepten oturu garip bi tur lag yapiyor... taris in en dogusundaki 75th legion town in dan alinan bir kac quest ayrica taris bonus:series ve crater command center dan alinan bir quest bir tur memory leak e sebep oluyor.. bu questlerin her update edisinde 1-2 sn yelik freeze, bu questlerin instance larina girince de fps 0.5 e dusuyor... bu tarz anlamsiz yere tam zone degistirdiginizde oyunun fps si 1 e inerse, track ettiginiz questleri untrack edin, bu skeilde nedense duzeliyor... iyi oyunlar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 bazen de mouse işlevini yitiriyor oyunda. klavye tamamıyle çalışırken mouse ile hiçbirşeye basamıyorsunuz sadece kamerayı döndürebiliyorsunuz. bu gibi durumlarda tek seçenek logout olup girmek, oyundan tamamen çıkmayın logout olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ctrl + u ya 2 kere bas :) logout olmaktan hizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 seru eger dedigin mouse imlecinin kaybolmasiysa mouse tuslarina bas duzeliyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 yok düzelmiyor benim dediğim haritada bile tıklayamıyosun alta attım falan fişman düzelmedi. logout yapınca düzeldi ama miraul'un dediği ctrl+u'yu denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar