Mix Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 nicholas cage ve angelina jolie oynuyor. pazar 20:00 da show tv de.[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Angelina Jolie'nin vitesi önüne alması (!) sahnesi dışında çok da izlenicek sahne yok[signature][hline]someone, 28 Haziran 2003 21:14 tarihinde demiş ki: gülmeyin Leopoldin, 28 Haziran 2003 21:15 tarihinde demiş ki: hehe niye gülmmüüyoruz böle gerizekafalı ve zekalı insalara gülünür ve acınır. someone, 28 Haziran 2003 21:17 tarihinde demiş ki: tamam gülün o zaman Leopoldin, 28 Haziran 2003 21:21 tarihinde demiş ki: Tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 hödö hede*!angelina+şarışın+araba çalıyo* hede hödö[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Ben orda en çok beyaz jaguarı beğenmiştim arabalardan. Sırf araba göstermek için yapılmış bi film ve güzel tabiki de :D[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 O filmden çıkıp Büyük Migrostan eve kadar nasıl sağ sağlim varmıştım hala unutamam. Nedense bir anda dolup Allah ne verdiyse abanmıştım. Konya yolu hiç bi kadar kısa gelmemişti.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 valla abso ben bunu anlatanları hep "Fast and Furious" filminden çıkarken diye duymuştum.ilk defa biri farklı bi film söyledi.[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 İşte ilginç olanda o yani bu filmde dolacak birşey yoktu ama adam düzgün basamadı gibime mi geldi film boyunca ne çıkınca abanmıştım gaza. Sonra EFS sistemi durdurmuştu beni. EşFrenSistemi :) [Bu mesaj Absolut tarafından 08 Ekim 2004 12:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Asteroth, 07 Ekim 2004 22:18 tarihinde demiş ki: Angelina Jolie'nin vitesi önüne alması (!) sahnesi dışında çok da izlenicek sahne yok MHauhuahuauhuahuahahah. :D[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Abi filmin soundtrack parçaları var bende de nasıl gazlar var ya Benim favoriler : *Party up-DMX ( hardcore rap resmen-Snake adlı Hummer'ı tipler çalarken çalıyor filmde) *Roll All Day-Ice Cube (anahtarları yutan kopeği zçtırmaya :) çalışırlarken gelen tiplerin arabasında çalan rap) *Rap-Groove Armada (bunun nerde çaldığından emin değilim ama kafayı çekerken,kızla yiyişirken dinlenebilecek bir rap) *Leave Home-Chemical Brothers ( güzel bir techno - hazırlanırken bunlar çalıyordu galiba ) ve liste dışı süper şarkı Dazzled and Confused - Low Rider ( Bizimki konsantre olurken çalıyordu ama onemli değil nerde olduğu .. müthiş bir şey ya :) )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fixx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Dublajlı çok kötü olur gibime geliyor ama film tek kelimeyle süper soundtrackleri de müthiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 movie de 6 kez kez izledim nerdeyse replikler ezberim de :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 sountracklerinden nadide bi şarkı yazalımda tam olsun the cult - painted on my heart (nicholas & angelina arabada öpüşürlerkenki sahnede çalıyor kendileri)[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ya ben de gördüm tv de yurtta herkes oturup izlicez sözleştik bakalım be izlememiştim bu filmi[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Ben birsey sorucam madem 1 gecede caliolar butun arabalari neden filmin adi 60 saniye ? Killik deil yanlis anlamayin sadece merak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Angelina nın her türlüsü makbuldür :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 up simdi basladı gormeyenler için...[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: screamer, 08 Ekim 2004 23:49 tarihinde demiş ki: Angelina nın her türlüsü makbuldür :D :D[signature][hline]Napolyon -> Dünya tek bir devlet olsaydı İstanbul başkent olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 sarışın hali daha bi makbul be :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 abi bu filmde memphis in kardeşi kip war ya aynı bizim thekingpin e benziyo ya bakışları fln. en azından ben baya benzetiyorum bi de siz bakın: özellikle de şu son resmi benzetiyorum. tabi biraz yaşı ilerlemiş hali bizim kingpin in :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba"SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 11 Ekim 2004 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 yani şöyle diyosunuz :D[Bu mesaj delikedi tarafından 11 Ekim 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar