tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 evime sabit telefon açtırdım ve internet başvrusu yaptım. ertesi gün gelip hattı taktılar. daha sonra internet kull. adı ve şifremi de verdiler. ama telefon var ama net yok. modemi bağladım, her şey tamam ama dsl ışığı yanmıyor. net hattını henüz açmadıkları için mi acaba bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 arayip onlara sorsan daha iyi olucak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 aradım. arıza kaydı aldılar. daha sonra hiçbir boktan çakmayan bir amca aradı, devriyeli olarak ttnet bilmemnesinde nöbet yaptığını söyleyip 0 bilgilendirme ile bir şeyler saçmaladı. "net bir gün sonra gelir", "yarın bakarlar bizim elemanlar" falan dedi. benim anlamadığım şey netimin kull adı ve şifre bilgilerini veriyorlarsa net hesabım açılmış demektir. e öyleyse niye olmuyor bu allahın belası şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Hesabın açılması ile DSL sinyali verilmesi aynı şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 aaa. öyleyse ne şimdi durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Birkaç güne açılması lazım. Bizde de öyle olmuştu, kullanıcı adı şifreyi zaten direkt veriyolar modemi de öyle, internetin gelmesi birkaç gün sürebiliyor bazen yoğunuz falan çekiyorlar vs. Bi pzt'yi bekle derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar