Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir 1.Rock Festivali'nin Yalan Oluşu!!!


CSCE

Öne çıkan mesajlar

Abi yuh olsun İzmir'de adam gibi bi konser olmıcak mı ya?Başta Karakedinin elemanlarından birinin babası kalp krizi geçirmiş büyük geçmiş olsun ama onu geçtik adam gibi bi düzeltin gözünüzü seveyim şu ses sistemini !!!Ayıptır neise iişallah yarın düzelir !!![signature][hline]Let me see your fuckin' cigarette lights
Mr. Crowley
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok yanlış anlamaktan değil.
hani gene bir organizasyonu batırmışlar tamam da neler olmuş onu anlasaydık tam olarak iyiolcaktı..yani yazında öyle bir hava var ki sanki hepimiz olayı biliyoruz da yorum yapmamızı istiyormuşsun gibi ;)[signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki:
bbcodesuz imza, imza diildir.
www.heavymetaltr.com/forum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hade Laaaaan. NErde yalan olmus. İlk gun biraz sonuktu. ( o da 2 . gune gore ,Courtard Abraxas M.O. mukemmel iş cikardi)
Ama 2 gun bu kadar harika performansı bir arada bu kadar cok gruptan bi daha nerde izleyebilecegini merak ediyorum. Awake dışında(o da benim muzik tarzıma uymadigi icin) herkes harika caldi.Cenotaph Self Torture Hecatomb M.O. Affliction Cidesphere harika caldılar. Cenotaph turkiyeyi zaten asmis Affliction da bole devam etsin dunyayi asarlar.
Hatta bonusumuz Sapık inek bile wardi. Amma muhabbet grupmus :)

Boyle festivallerin deavamini bekliyoruz. Harika iş çıkarmış Pyramid productions . Tebrikler[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CSCE, 09 Ekim 2004 20:07 tarihinde demiş ki:
Karakedinin elemanlarından birinin babası kalp krizi geçirmiş


kimin babası kalp krizi gecirmiş? biliyorsan ya da öğrenebilrsen söylermisin? önemli lutfen....[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...