CSCE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Abi yuh olsun İzmir'de adam gibi bi konser olmıcak mı ya?Başta Karakedinin elemanlarından birinin babası kalp krizi geçirmiş büyük geçmiş olsun ama onu geçtik adam gibi bi düzeltin gözünüzü seveyim şu ses sistemini !!!Ayıptır neise iişallah yarın düzelir !!![signature][hline]Let me see your fuckin' cigarette lights Mr. Crowley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bizim olayı bilmediğimizi düşünüp daha da bilgilendirici yazsaydın daha iyiolurdu sanki..[signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: bbcodesuz imza, imza diildir. www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CSCE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 usta yanlış anlama[signature][hline]Let me see your fuckin' cigarette lights Mr. Crowley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 yok yanlış anlamaktan değil. hani gene bir organizasyonu batırmışlar tamam da neler olmuş onu anlasaydık tam olarak iyiolcaktı..yani yazında öyle bir hava var ki sanki hepimiz olayı biliyoruz da yorum yapmamızı istiyormuşsun gibi ;)[signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: bbcodesuz imza, imza diildir. www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Hade Laaaaan. NErde yalan olmus. İlk gun biraz sonuktu. ( o da 2 . gune gore ,Courtard Abraxas M.O. mukemmel iş cikardi) Ama 2 gun bu kadar harika performansı bir arada bu kadar cok gruptan bi daha nerde izleyebilecegini merak ediyorum. Awake dışında(o da benim muzik tarzıma uymadigi icin) herkes harika caldi.Cenotaph Self Torture Hecatomb M.O. Affliction Cidesphere harika caldılar. Cenotaph turkiyeyi zaten asmis Affliction da bole devam etsin dunyayi asarlar. Hatta bonusumuz Sapık inek bile wardi. Amma muhabbet grupmus :) Boyle festivallerin deavamini bekliyoruz. Harika iş çıkarmış Pyramid productions . Tebrikler[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: CSCE, 09 Ekim 2004 20:07 tarihinde demiş ki: Karakedinin elemanlarından birinin babası kalp krizi geçirmiş kimin babası kalp krizi gecirmiş? biliyorsan ya da öğrenebilrsen söylermisin? önemli lutfen....[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ben gidemedim ama affliction çok iyimiş öyle duydum.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar