Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Arkadaşlar şu Cosinüs Kuralı'nı bir zahmet ispatlar mısınız bana? Ya da İspatları bulabileceğim bir internet sitesi biliyosanız o da çok makbule geçer[signature][hline]Zed, 07 Haziran 2004 18:17 tarihinde demiş ki: eheh will smith'in olması iyice izlenmez kılar filmi sanırım. adamı ne zaman görsem böyle yavşak yavşak "welcome to miami miami!" deyişi geliyo gözümün önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 c2= a2 + b2 - 2 a b cosQ[signature][hline]Zed, 07 Haziran 2004 18:17 tarihinde demiş ki: eheh will smith'in olması iyice izlenmez kılar filmi sanırım. adamı ne zaman görsem böyle yavşak yavşak "welcome to miami miami!" deyişi geliyo gözümün önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 cos(x) = 1 - x^2/2! + x^4/4! - x^6/6! + ... + ((-1)^n)*(x^2n)/2n! + ... bumu acaba??[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 pisagor ile ilgiliydi. ama hatırlayamadım gerisini. hatırladığım kadarı doğru mu onu bile bilmiyorum o da ayrı bi güzellik.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi [Bu mesaj Saeros tarafından 10 Ekim 2004 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 günümüz gençliği kütüphane ve kitap karıştırmayı da bilmiyor yahu :D gidiversen bir kütüphaneye on dakikanı almaz.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bilader aslında pisagorda bir cosinüs teoremi.sadece cos 90=0 olduğu için yok kabul ediyoruz[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 kütüphaneye de gerek yok evinizde ansiklobedi yok mu?[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: RamsesII, 10 Ekim 2004 17:33 tarihinde demiş ki: Bilader aslında pisagorda bir cosinüs teoremi.sadece cos 90=0 olduğu için yok kabul ediyoruz doğru dio bir birim çember(trigonometrik çember) çizerek hemencedcik ispatlaya bilirsin şimdi netten çizemeyeceğim için annatamıacom :-)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 peki şimdi sence bu teorem mi? cos(x) = 1 - x^2/2! + x^4/4! - x^6/6! + ... + ((-1)^n)*(x^2n)/2n! + ... [signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 polinom. cosinus komşu bölü hipotenüstür dik üçgende. her açı da kenarların uzunluğunu belli oranda değiştirir,bu oran değişmiyeceği için her açı dik üçgenge belli bir kenar orantısı oluşturur. bu da direk bölme işlemiyle bulunur,öyle bir polinomla değil.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo [Bu mesaj Sly-One tarafından 10 Ekim 2004 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 cosinus teoreminin ispatı lise kitaplarında falan olması lazım aslında. hatırlıyorum lisede göstermişti hocalar ama...[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 http://www.turkmucit.com/bilgin/Bettani.htm http://www-spof.gsfc.nasa.gov/stargaze/Strig2.htm[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 a2=b2+c2-2bc cos A dır A tepe noktası B sol aşşa C de sağ aşşa AC ye dik in ABC içinde iki üçgen olcek dik e pisagor al noldu elinde iki denklem war şimdi onları birlestir elinde yukardaki kalcak tabe pisagorun ispatını da bul o kadar önemliyse[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 annadın mı[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Astherot arkadaş işlemleri de istedi sizde merak edersiniz die buraya yazıım dedim :) şimdi bulacağınız denkelmler şunlar indiğimiz dike m dielim AC ye indiimiz dikinde sağ x sol14-x ossun; h2=c2-x2 h2=a2-(b-x)^2 a2-(b-x)^2=c2-x2 a^2=b2+c2-2bx olur cosA=x/c ise x=c.cosA a2=b2+c2-2.b.c.cosA olur...[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VegabondE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ühü...anlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ya açının olduğu değil diğer 2 köşeden 1inden dik çekip,2 tane pisagor u karşılaştırıosun işte. x yerine de cos lu değerini yazıosun çıkıyo.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bir birim çember çiz hipotenüs e 1 degerini ver 1 kenar1na B bi kenarina A degerini ver. Cosinüs: A/1 ( yada B ald1g1n ac1ya göre) olcak. Sinüs: B/1 olcak. Hipotenüsde 1 zaten. Cos(kare)+Sin(kare)=1 A/1(kare)+B/1(kare)=1(kare) A(kare)+B(kare)=1[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 o cosinus teoremi değil.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 hea pardon o zaman :)[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 hea bugun gördük cos teoremini ama burdan s1md1 onu anlatmak cok kasar ya[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar