Karea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 flor hasan kafası var bide hmm kötü oldu tamam kabul
huun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 dusuncelihayvan said: Kaldı ki türkiye üretmeyen bir ülke, üretim tamamen bitmiş durumda. ithalatınla ihracatın arasındaki fark bir konu, üretimin tamamen bitmesi bir diğer konu. üretimi bitmiş, üretmeyen bir ülke 135 milyar dolar ihracat yapıyorsa ya senin kafan çok karışık ya da ne konuştuğunu bilmiyorsun. her halükarda bu noktada sorun sende.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 heağ tamam sensin bencilliği bırakın, sağ duyulu olun. Ülke sizin de ülkeniz. Vicdan sahibi olun azıcık.
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bu banka durumları ciddi felaket geçen okulun kantininde oturuyoruz elamanın biri geldi banka çalışanıymış, adam bize genç bilmem ne kartı vermeye çalışıyor, adamla biraz konuşunca normalde kart şatışında çalışmadığını ama bankanın kota koyduğunu kotayıda tutturamayınca işten izin alıp böle okula çıktığını öğrendik. Cidden devletin vantandaşı madur etmeyecek bi şekilde duruma el atması lazım.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 dünya bor rezervlerini hepsi bizde !11!1
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 huun said: türkiye'de üretim olmadığı için yılda 135 milyar dolarlık üzüm, incir, fındık ve tütün satıyoruz zaten yurt dışına. lol super bi kafaymis su bi ithalatci gecen gun tek cumleyle turkiyenin dramini su sekilde ozetledi konferansta "Amerikaya sattigim 2 gemi mermer bir kasa iphone kadar kazandirmiyor" gercke boyle bisey iste basbakan bitarafini yirtiyor "Fason uretim istemiyoruz artik" diye, hala tohumdu cekirdekti uzumdu hammadde satisi asagininda asagisi hani petrol ile dogalgaz degilse sattigin nihai urun satabilmemiz lazim cidden buyumek ve gelismek gibi bir hedefimiz varsa, pazarcida koyunden getirip findik satiyor, cekirdek satiyor
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 dusuncelihayvan said: Senin bu ilkokul kafana göre cari açık değil fazlamız olması gerek. millete şöyle laf atarken 2 kere düşünmek lazım sen 5 kere düşün bence.
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Viktor said: 2 numara cidden buyuk problem, turkiye gibi genis topraklari olan bereketli bi ulkede et birakmadik, hayvanciligin icine etti bu hukumet, aracilar kazanirken yetistiriciler batti hayvancılığın içine falan edilmedi pkk yüzünden 6 milyon büyükbaş hayvan 1.5m a düştü
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 BİR BİG MAC 2002DE 3,06 DOLAR İDİ, TAM 4LİRAYA ALIYORDUK ŞİMDİ 3,45 DOLAR! 6LİRAYA ÇIKMIŞ! İŞTE BU EKONOMİNİN Bİ YERE GİTTİĞİNE ÇARPIK Bİ BAKIŞ AÇISI DEĞİLSE NEDİR!! bi yer derken bu tür zamazingolarla gittiği yönü nereye çekersen oraya diyorum işte.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 PKK kimin sorunu? Sultanköy güzelleştirme derneği uğraşmayacak ya bu sorunla? merak ediyorum AKP ne ile besliyor sizi? Nasıl bu kadar yalap şulap olabiliyorsunuz bunca doneye rağmen. Aç google'la yaz bakalım 2010 ihracat ithalat rakamları diye. İhracat ne olmuş, tarım üretim ne olmuş gör. 8 yaşındaki çocuk yapabilir bunu. Güveniyorum size, herhangi bir fikir edinememiş olsanız bile şu hayatta yine de insana doğuştan bahşedilen yetenekler ile bir şeyler becerebilirsiniz.
Karea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 laN bigmaci daha pahali yiyoz batıyozzzz
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 hakaret edince ekstra puan almıyorsun.
huun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Viktor said: bi ithalatci gecen gun tek cumleyle turkiyenin dramini su sekilde ozetledi konferansta "Amerikaya sattigim 2 gemi mermer bir kasa iphone kadar kazandirmiyor" mermeri ocaktan çıkarıp, kesip, gemiye yükleyenlere amele deniyor yalnız. o amelelerin maaşlarını ödemek insanı ihracatçı yapmaz. mermerle iphone karşılaştırması yapan insanlarla fazla takılma, köreltir seni öyle çevre. bize üretimimizi çeşitlendirecek, katma değeri yüksek ürünler geliştirecek, bunları satabilecek akıllı insanlar lazım. demedik ki "ihracatımız patladı, parayı koyacak yer bulamıyoruz." bu başlıkta çok amele bir tartışma ortamı oluştu, ben gidiyorum hehe
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 dusuncelihayvan said: PKK kimin sorunu? Sultanköy güzelleştirme derneği uğraşmayacak ya bu sorunla? merak ediyorum AKP ne ile besliyor sizi? Nasıl bu kadar yalap şulap olabiliyorsunuz bunca doneye rağmen. Aç google'la yaz bakalım 2010 ihracat ithalat rakamları diye. İhracat ne olmuş, tarım üretim ne olmuş gör. 8 yaşındaki çocuk yapabilir bunu. Güveniyorum size, herhangi bir fikir edinememiş olsanız bile şu hayatta yine de insana doğuştan bahşedilen yetenekler ile bir şeyler becerebilirsiniz. birincisi terbiyeli ol ikincisi pederin mesleğinden dolayı bu konuda yeterli bilgim var ve neyin ne olduğunu biliyorum
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Aluriel said: dünya bor rezervlerini hepsi bizde !11!1 Dünya bor rezervlerinin hepsi bizde diyosun ama ara sokakta bi esnaf madenine girmemişsindir. Duyulduk bilindik madenleri görmüşsündür.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 hakaret yok. Varsa basarsın sağ da kırmızıya. "Demokrasi" var ya bu ülkede. Bildiğinizi anlatın bıdırdamayın. Hmm, diyorsanız ki medyanın sunduğu veriler yanlış. TÜİK yanlış veriler sunuyor, insanlar yanlış biliyor. Aslında rakamlar farklı buyrun beyler, devir sizin olduğu gibi önce siz konuşun.
Karea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 SeaGle said: Aluriel said: dünya bor rezervlerini hepsi bizde !11!1 Dünya bor rezervlerinin hepsi bizde diyosun ama ara sokakta bi esnaf madenine girmemişsindir. Duyulduk bilindik madenleri görmüşsündür. bi mahalle arasına gidip de iki kazma vuranınız da yoktur hani borcuyum diyeniniz de tatava
Joker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 neymiş şu rakam yazda bi öğrnelim. rakam rakam diosun göremedik hala. devlet sırrı gibi saklıosun asdasfa
huun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Viktor said: 2 numara cidden buyuk problem, turkiye gibi genis topraklari olan bereketli bi ulkede et birakmadik, hayvanciligin icine etti bu hukumet, aracilar kazanirken yetistiriciler batti ben kendimi bildim bileli bu ülke iran'dan şurdan buradan hayvan ithal ediyordu.
Karea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 dusuncelihayvan said: hakaret yok. Varsa basarsın sağ da kırmızıya. "Demokrasi" var ya bu ülkede. Bildiğinizi anlatın bıdırdamayın. Hmm, diyorsanız ki medyanın sunduğu veriler yanlış. TÜİK yanlış veriler sunuyor, insanlar yanlış biliyor. Aslında rakamlar farklı buyrun beyler, devir sizin olduğu gibi önce siz konuşun. ya ne zamandır postlarını takip ediyorum sende böle bi türk sevdası hani bok olsa peşinden koşarım tripleri falan nedir olayın çok merak ediyorum, hiç bir konuda türk malı bişeye toz kondurmuyosun ya
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 hakaret demedim, terbiyeli ol dedim et fiyatının artmasının sebebini de açık açık söyledim ha sen pkk bu hükümet yüzünden var, hepsi onların yüzünden dersin tamam senin düşüncendir saygı duyarım ama daha fazlasını bekleme
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 PKK ile olayin zerre alakasi yok, TUIK verilerine ve meclis komisyon tutanaklari ile dogrulanmis ana sebep araci kurumlarin etik disi faaliyetleridir tamamen ureticiden son derece dusuk fiyata alinan eti rekor fiyatlara satmaya kasiyorlar, rekabet kurulu gundeminede alinmis bir konu bu su anda, incelemeler cidden tamamlaninca hukumetin eski agirtoplarindan birilerine yakin spekulator sorunuda aciga cikicak ortaya (basbakan et konusunda taviz vermek istemiyor su anda, kisisel olarak cok kizdigi bir mesele et fiyatlarinin bu sekil artmasi) terore bolgede 1980 den beri hakim, 1990 lardaki kadar kotu bir durum yok su anda, PKK kisa surede unutulup ustu ortulebilicek koyler yerine ses getiricek karakol baskinlarina agirlik vermis durumda o yuzden teror algisi bu donemde daha yuksek ha bide ithal et yasgainin kalkmasi ile bir gecede zengin olanlar var, konteynerleri akdenizde bekletip ertesi gun yurda sokanlar filan, o konuda gayet kilit herzamanki gibi ustu ortulucek ama en azindan bunun sorumlusu olan akplilileri bir daha siayset sahnesinde goremiycez unakatin efendi gibi, adli ceza verilmesine izin vermesede ceza kesme konusunda cok efektif adamdir RTE ha ama teror vurgusuda et balik kurumu tarafindan ortaya atilmis bisey, buyuk ihtimal gazeteden okudun o haberi, kendi beceriksizligini ortmek icin "efendim turkiyede 40 milyon koyun vardi, 22 milyona dustu o yuzden et fiyatlari artti" gibi sacma sapan bi aciklama yaptilar 1-2 ay once teror nedeni ile buyukbas hayvan sayisinda bir azalma mevcut degil, bolgede kucukbas hayvan besiciliginde bir daralma mevcut ancak bugun kasapta fahis fiyata satilanda koyun eti degil kuzu ve dana etidir cunki hane halki kirmizi et tercihlerinde 2010 verilerine gore dana ve kuzu eti agirlik teskil etmektedir
Öne çıkan mesajlar