Sorj Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ya dün ben gitar düşündüm mesela rüyamda gitar gördüm elektro gitar alıyordum kapı çaldı orda kesildi.Okula gittiğim zamandan beri (lise 1 e başladığımdan beri yani) Her hafta 3 4 defa kaykaylı rüya görürdüm (halada görüyorum) yani bunun anlamı nedir ölecekmiyim neyim gerçekleşcekmi gerçekleşmicekmi bi söylerseniz sevinirim alla alla ya kafayı yiyecem adam akıllı rüya göremioz nerde bi frp karakterini canlandırmak paso kaykay,gitar,davul felan böyle delirecemmmm yeter!!! yani demek istediğim hep düşündüğüm şeyler Rüyama giriyor acaba niye rüya da ne demek istiyo bi yardım ederseniz sevinirim...[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 geliyorlar..[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ya tamam eternal dalga geç ama neden ya anlamıyorum hep bunları görüyorum nedeni vardır illaki onu öğrenmek için açmıştım[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mistik ruhani bi anlamdan çok etkilenmenle bilinçaltınla alakalı bence yardım ne gibi bi yardım tam anlayamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 yani bu gördüklerimi elde edebilecekmiyim yoksa fosmu cıkcak?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 benim bildiim rüya zaten düşündüğün şeyler bilincinde derin yer edinmişse onları uyurken görmektir... elde etmeye gelincede çalışan elde eder diyim :p hatta rüyanın etkisi o çalışma için moral & gaz falan olabilir o bakımdan iyidir bazı rüyalar[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 rüya insanın bilinçaltına etki eden şeyleri görmesidir zaten yani sen bir şeyi çok düşünürsen onu rüyanda görürsün çünkü bu benimde başıma geliyor o gün gün boyunca frp oynayalım kendimi büyücü olarak hayal ediyim gece büyük ihtimalle büyücü olup milleti kesiyom[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 kedidir kedi[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Buğra ne diim sana artık hemi ne ne ne diyim her topiğe 2 kelime yazıyon abuk sabuk şeyler alakaya sütlü mısır[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır [Bu mesaj Erutan tarafından 11 Ekim 2004 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ya benim ruyaları bilen biliyo ben onca şeyi nasıl görüyorum asıl o tam inceleme konusu daha önceden de söylediğim gibi bazı ruyaları film olarak izletme imkanım olsa sizlere En iyi Erkek Oyuncu En iyi Kadın Oyuncu En iyi Efect En iyi yönetmen ve biçok dalda oskar alır[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: Erutan, 11 Ekim 2004 16:05 tarihinde demiş ki: Buğra ne diim sana artık hemi ne ne ne diyim her topiğe 2 kelime yazıyon abuk sabuk şeyler alakaya sütlü mısır şiribom bide[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bir şeyi çok isteyince rüyanda görebiliyorsun. beyin ile ilgili bir olay[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Anca rüyanda görürsün demek o.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 gördüğün şeyler sahip olmak istediğin şeylerdir bence[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar