Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düşündüğün Şeyi Rüyada Görmek...

Sorj

Öne çıkan mesajlar

ya dün ben gitar düşündüm mesela rüyamda gitar gördüm elektro gitar alıyordum kapı çaldı orda kesildi.Okula gittiğim zamandan beri (lise 1 e başladığımdan beri yani) Her hafta 3 4 defa kaykaylı rüya görürdüm (halada görüyorum) yani bunun anlamı nedir ölecekmiyim neyim gerçekleşcekmi gerçekleşmicekmi bi söylerseniz sevinirim alla alla ya kafayı yiyecem adam akıllı rüya göremioz nerde bi frp karakterini canlandırmak paso kaykay,gitar,davul felan böyle delirecemmmm yeter!!!

yani demek istediğim hep düşündüğüm şeyler Rüyama giriyor acaba niye rüya da ne demek istiyo bi yardım ederseniz sevinirim...[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildiim rüya zaten düşündüğün şeyler bilincinde derin yer edinmişse onları uyurken görmektir... elde etmeye gelincede çalışan elde eder diyim :p hatta rüyanın etkisi o çalışma için moral & gaz falan olabilir o bakımdan iyidir bazı rüyalar[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

rüya insanın bilinçaltına etki eden şeyleri görmesidir zaten yani sen bir şeyi çok düşünürsen onu rüyanda görürsün çünkü bu benimde başıma geliyor o gün gün boyunca frp oynayalım kendimi büyücü olarak hayal ediyim gece büyük ihtimalle büyücü olup milleti kesiyom[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

Buğra ne diim sana artık hemi ne ne ne diyim her topiğe 2 kelime yazıyon abuk sabuk şeyler

alakaya sütlü mısır[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır

[Bu mesaj Erutan tarafından 11 Ekim 2004 16:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim ruyaları bilen biliyo ben onca şeyi nasıl görüyorum asıl o tam inceleme konusu daha önceden de söylediğim gibi bazı ruyaları film olarak izletme imkanım olsa sizlere
En iyi Erkek Oyuncu
En iyi Kadın Oyuncu
En iyi Efect
En iyi yönetmen
ve biçok dalda oskar alır[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME |
| News | Sheref | Msn |
| GB Moderator | Xear |
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...