Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

medyanın (b)ilim anlayışı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DoruK said:

Ardeth said:

metin hoca tabi kavga etmez adam pasifize bir insan
hocam quantumla sizin beyninizi etkileyebilir miyim deseler "olabilir düşünmek lazım" der sırf adamın kalbini kırmamak için sdf
akademisyenlerin nasıl küfrettiğini de öğrendik

nasılmış ben programı izlemedim
Mesaj tarihi:
ya video yu seyrettim de

bakmış adam allah kitap din yardırıyor

teolojinize siçiym diye terketmiş normal olarak
bide adamın fizikçiliğine de laf etmeye kalkmışlar ya lol
Mesaj tarihi:
laf eden adam da sosyoloji mezunu (sosyoloji bölümüne laf etmiyorum sosyoloji bölümünden mezun olup da yaptığı şeye laf ediyorum). adam tezini mezini bilim ve felsefe, bilim ve din gibi gibi şeyler üzerine yaptı diye kendini fizik uzmanı sanmış birden.

malesef fizikçilerin genel durumudur bu. yani çalıştığın şeyler baya karmaşık olduğu için birden başka bir insanın karşısına geçip de bunu basit, akıcı ve inandırıcı bir şekilde anlatmak çok zor (bunu yapabilenler iyi hoca oluyor zaten). O yüzden bu tartışmalarda direk olarak dezavantajdasın. Diğer adamsa paso bu işin popüler bilim ve felsefe kısmını okumuşu ağzı laf yapar tabi bu konuda. Amaç adamları dövüştürmek olunca gömlekli olan kazanıyor tabi.
Mesaj tarihi:
işte bakıp da aslında video ya ileriyi görebilmek için rocket science bilmeye gerek yok gibi

nereye gittiğimiz apaçık ortada gibi , koşarak uzaklaşma isteğimi zor bastırıyorum
Mesaj tarihi:
YA Bİ DE
Bİ DE
GERİZEKALI
EVİNDE İNTERNETE ZAR ZOR GİREN FAKİRLER
AĞZI KOKAN MÜHENDİSLİK ÖĞRENCİLERİ
İKİ TANE HAWKING KİTABI OKUMUŞ EV KADINLARI
WIKIYE QUANTUM THEORY YAZIP OKUYAN SABANCI BURSSUZLAR

GELİP "ÇOKLU EVRENLER Mİ?LOL ADAM KOSKOCA FİZİKÇİ BİLMİYOR" DİYE YORUM YAZSALAR YA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAA
Mesaj tarihi:
şöyle kaslı bi fizikçi siyah pelerin giyip herkesi dövse ne rahatlıycam ne rahatlıycam

gelsin benim de ağzıma çaksın iki tane sağlam.
dünyadaki herkes bi posta ağır dayak yese süper dünya olcak
Mesaj tarihi:
Tyrannus said:

şu videoda kimin ne oldugu tiplerden o kadar belli ki

en çok da spikerin belli. başta sorduğu sorulardan zaten belli konu hakkında en ufak bir fikre sahip olmadığı amaç milleti deney hakkıdna aydınlatmak değil ki amaç kavga çıkarmak. İsminde tanrı parçacığını duyan herkes deneyin tanrıyla ilgili olduğunu sanıyor ya cehalet top çekmiş durumda. Halbuki ilk ismi "goddamn particle" ordan türedi bu da, CERNin de biraz suçu var aslında medya ilgisi çekmeye çalıştıkları için çok ses çıkarmadılar buna. Sonra da Türkiye gibi doğu batı arasında kalmış bir ülkede beyinleri mavi ekran ilahiyat profesörlerinin ağzına sakız olurlar tabi.
  • Yeni Oluştur...