Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Şu "quote" salaklığını bi kenara bırakalım lütfen.[signature][hline]someone, 28 Haziran 2003 21:14 tarihinde demiş ki: gülmeyin Leopoldin, 28 Haziran 2003 21:15 tarihinde demiş ki: hehe niye gülmmüüyoruz böle gerizekafalı ve zekalı insalara gülünür ve acınır. someone, 28 Haziran 2003 21:17 tarihinde demiş ki: tamam gülün o zaman Leopoldin, 28 Haziran 2003 21:21 tarihinde demiş ki: Tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Chiptech, 07 Ekim 2004 20:09 tarihinde demiş ki: x: baştan söliim çok meraklıymdr chiptech: ne gibi x: çıktıın warmı?? şu sorudan sonra kızı dobi sanıp takmadıktan sonra chiptech: yok x: hmm chiptech: hmm x: ee chiptech: nee x: yok bişiy chiptech: bu havalar nedir böyle yahu bi sıcak bi soguk x: başka konu bulamadnmı=) chiptech: valla bulamadım yani x: merak ettiin bişiy yokmu? chiptech: ne gibi x: bilmem chiptech: orda havalar nası? :P x: iyii bu konusmayı yapıp bundan 10dk sonra kızın zayıfladığını ve güzel oldugunu öğrendiğimde ölmelimiydim? ben napayım??[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arzuu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 kızla tekrardan konuş chiptech işte kötüydüm başım ağrıyordu pek odaklanamadım de msn den konuşuyorsanız alttan gül filan at özür dile affeder sonra gerisi gelir.[signature][hline]http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=arzuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 mallık etmişsin. senin çıkıtığın biri yokmu die soruyu patlatıcaktın o olcaktı. hala geç sayılmaz ara konuş ne bilim.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 valla bilmiyorum sordk heralde kızın cevabı "war gbi" oldu, 10dk sora "o aday da elendı" oldu falan vs. vs. bilmiorum :P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bu arzuu da herkese güzin apla kesildi yakında mod da olur bu auhauhauahuah[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Chiptech, 07 Ekim 2004 20:26 tarihinde demiş ki: bıdı bıdı Olm yazık lan o kıza, ömründen yersin sen o kızın.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arzuu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Balonu patlat kız kalpten gitsin, helikopterden üstüne gül at altında ezilsin :) şaka şaka :P[signature][hline]http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=arzuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ahaha onları yapacak daha akıllı ve güzel kızlar varken niye kasayımki:D bu arada şu çingeneler taksitle topluca gül verirmi :P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Otur math çalış bakim sen.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) [Bu mesaj Penthesilea tarafından 07 Ekim 2004 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: arzuu, 07 Ekim 2004 19:58 tarihinde demiş ki: paticik ailesinin abyları kız konusunda biraz sorunlu sanırım :) bu onların ajanı.sakın ha gözlerine bakmayın! büyüsüyle herşeyi yaptırabilir maymun olup böleoynarsınız walla! [signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 07 Ekim 2004 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 07 Ekim 2004 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Penthesilea, 07 Ekim 2004 20:13 tarihinde demiş ki: said: Infeqted, 07 Ekim 2004 20:08 tarihinde demiş ki: penthesilea ayni okuldasiniz zaten Kimle? kim olcak arzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Ben aynı okulda değilim :) Bu konu aslında Sticky olmalı. "GIZ VAR NABACAM" diye konu açan arkaşlar bişeyler kapar. Cesur olun biraz böyle,arzuu en doğrusunu söylemiş.zaten bunları yapanların genelde doğru düzgün ilişkisi olur :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Asteroth, 07 Ekim 2004 20:00 tarihinde demiş ki: "Yeni Paticik Arzuu , Yenisi biraz fazla oldu bence bu beşinci altıncı...onuncu gelişi[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Bir kız buldum kimindiiir, sahibi yoksa benimdiiiir.... Bu ne ula... Çapkın ve yalnız patilerle dolu be site. Ben yakında sevabına Pati çöpçatan hattını kurup pati gönülbahçesi olacağım. Tutmayanları da doooooooğru Güzin Ablaya. Maksat kardeşler görüşsün tanışsın sevsin sevilsin, mutlu olsun. Bilgisayar başına geçip de uuououououo ben şimdi netçeeem diye dökülmesinler. Öperim tüm pati kardeşlerimi.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Bi kız var naapabilirim? ne yapıcaını ve ne istemen gerektiğini hemen şurdan öğreniyosun...http://forum.paticik.com/view.php?id=89181 :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 diabolicin imzaya bakın[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Ardeth, 07 Ekim 2004 23:17 tarihinde demiş ki: Yenisi biraz fazla oldu bence bu beşinci altıncı...onuncu gelişi Arzu1 Arzu2 ... ... ... Arzuu Arzuu1 :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 arzuunun niyeti ileride güzin teyzelik herhalde. şimdilik paticikde staj döneminde.bu gidişle yakında arzuuu teyze diye gazetelerde yazmaya başlar herhalde. severek okuyoruz diye ilk mailide ben gondercem sana söz su staj devren bitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Eternal, 07 Ekim 2004 20:05 tarihinde demiş ki: İsteyipte elde edemicen kız yoktur. nokta konu$abildikten sonra haklısın ama konu$amıyorsan ...[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Infeqted, 07 Ekim 2004 21:33 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 07 Ekim 2004 20:13 tarihinde demiş ki: said: Infeqted, 07 Ekim 2004 20:08 tarihinde demiş ki: penthesilea ayni okuldasiniz zaten Kimle? kim olcak arzu Abi bir an serkan altuniğne yle sandım, oha falan oldum yanaeeeee Sora jeton düştü, pm attım zaten kendisine de cevap yok lol. Arkadaşlar ne kadar patiSU varsa pm atsın bişi yazsın msn den haberleşelim bi toplaşalım kaynaşalım ya. Cyberfriend olduk herkesle, bissürü pati var, daha yüzyüze görüştüğüm olmadı :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Soulfly, 08 Ekim 2004 00:01 tarihinde demiş ki: arzuunun niyeti ileride güzin teyzelik herhalde. şimdilik paticikde staj döneminde.bu gidişle yakında arzuuu teyze diye gazetelerde yazmaya başlar herhalde. severek okuyoruz diye ilk mailide ben gondercem sana söz su staj devren bitsin :) de get yalancı sen daha guzın aplaya bı teyze vardı adı neydı hanı dert dınlıyodu dıye hakaret edip unutan birisin :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 benim onlarla işim olmadıgı ıcın sana sordum genelde böyle aa kız gordum cok hoslandım ne dıcem,abi ya bılmemne derse dıye trıplere gıren sensın senden iyide kımse bılmez guzin ablayı yada teyzeyı herneyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ezdın babs benı... (yalanlarınla) umarım ılerıde gerceklerı solemeyı benımsersın :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar