tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 vermiyorlar modem. üstüne para verip almaya kalksam kaça veriyorlar acaba onların modemini bilen var mı? veya veriyorlar mı acaba? netim o kadar yavaşki google a bile yazamıyorum hiçbir şey. paticik en hızlı çalışan site şu an netimde edit: mobil modem kullanıyorum şu an. net ve telefon hattı bağlattım, yarın bağlayacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 45 liraya sıfır adsl wireless modem vereyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 nerdesin sen, aydın'dayım ben. yarın aletim elimde olması lazım çünkü dayanamıyorum şu internetin rezilliğine. hiç bulamazsam gidip 0 alacağım teknosadan. yarın elimde olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ben elektroworld'den 5Dbi anten ve masaüstü için usb wireless kartıyla birlikte 95 liraya aldım. baya efsane çekim gücü. eskiden uç odalardan bağlanamazken şimdi 4/5 falan çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar