fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 şimdi investigation kasıyorum gorev yaparak ama bir goreve 100 xp veriyor ve gorevler çok alakasız yerlerde bunu daha yakın bi yerlere alma yolu var mı birileri spynetlerin lvllarından bahsediyodu ama hepsi bana wp veriyor hangisine sorsam şimdi acaba bana fazla lvlı olana mı soruyorum da bana 10km ilerde hedef veriyor? ya da bu iş boyle mi? bunu kasmak için iyi bir yer var mı şu an coronetteki capitol onunden alıyorum gorevleri...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ehüh swtr forumlarına bak orda çok güzel açıklanmıştı BH nasıl kasıcagın :)[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 eyw sağol heyd...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Bak şimdi ilk olarak tyrena ya gidiyorsun sp dan çıkınca sağa doğru git, orada bh terminal ve o terminalin karşısındaki duvarın arkasında spynet olacak. Spynet in yanına git, ordan terminale çift tıkla. 2. seferde açılcak. Sonra /conv macrosu yap ard arda tekrar eden ve spynet operative e tiklayarak bu macroyu başlat. Böylece seçtiğin her görevin anında wp ini alacaksın. Abort ede ede yakındakileri yaparsın. Yine de uzun sürüyor ve bayık. Ama jedi kesmek çok eğlenceli, değiyor yani.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 eh buda orda yazan şeyin biraz gelişmişi oldu :)[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 de LS master yapan jediları kesmek biraz zor oluyor ,hatta baya zor oluyor benden söylemesi...[signature][hline]ATI Radeon 9800XT 256DDR Ekrankartı Kingston 2x512 DDr400 PC3200 ram Intel P4 3.0ghz 800fsb cpu ASUS P4C800 Mainboard Coolermaster 2003 Darkhardware ödüllü Wavemaster o/c kasası Vantec PCI Slot VGA Cooler Thermaltake Chipset cooler Vantec 80MM Stealth Fan Zalman CNPS-7000A Stealth CPU Fan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: MADBOY, 30 Eylül 2004 23:28 tarihinde demiş ki: de LS master yapan jediları kesmek biraz zor oluyor ,hatta baya zor oluyor benden söylemesi... Gerekli yemek ve ekipmanla, hiçbir şey zor değildir ;)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 istediğini ye duramazsin karşisinda master ls olmuş jedinin [Bu mesaj daan tarafından 01 Ekim 2004 03:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Ehehe, jedi knightları nası kesiyorlar o zaman? Oyunu çok iyi bilen bir jedi ı, tek başına bh kesemez ama, normal seviye bir jedi ı, oyunu çok iyi bilen bir bh rahat keser.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Git 2-3 jedi kes bi master bh ile beraber zaten her yer jedi kaynıyor. Oyun Jedi Vs Bh oldu cıktı.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 BH gibi BH ler jedi knight falan kesemiyor iste. %80 block ediyor adamlar. Investigation 3 + TKM + Swordsman yada Fencer lar canlarina okuyor bu arkadaslarin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 yanlis hatirlamiyosam eger fencerin blocku 85 mi 90 miydi neydi centerda, jedinin blogu o yuzden ole abartilacak bi rakam deil. melee stackerda jk yi yirtinsa kesemez tabi isi biliyosan jedı olarak bol bol pvp ye gırdıysen, bide ayni geyige girmeyelim isterseniz jedi kesmek istiyosan yuksek level ,git sende jedi ol kastigimiz sureler bir deil esitlik dusunulemez bile. dier taraftan padawan kesmek de kesecegin padawanin pvp tecrubesine bagli bisi, padawan var padawan var. :) ama yinede visibilty nin bu kadar yukseldigi bi ortamda bh olıup jedi kovalamak keyifli olur. tavsiye ederim. ve son noktada zaten ust level jedılere tek bh gelmıyo grup gelıyo onları kesıp gonderıyoz bolece her ıkı tarafta maksımum zevkı alıyo. yoksa her hangı bır classın jedıyle esdeger olması zaten kabul edılemez. keza harcanan emek ortada. 3 gunluk template ıle 6 aylık templatı kıyaslamak sacma olur. onun sahıp olduguna sende sahıp olursun hele hele kı yol su an herkese acık buyur yap gel gec karsı factıonıma esıt olarak kesıselım. yada en kolay yolu tercıh et jedı hunt grup kur burlıkte gelın sans kıme gulerse o kessın. keza hatırlatırım bır gruba 20 kısı katılabılıyor. henuz hıc 20 kısıyı bı arada kesmedım ama denemeye de pek heveslı deılım der tıpkı 20 kısıyı gordugumde ne yapacaksam onu yaparım der ve kacarım.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [RIP] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 master BH den bahsediyorsan 3 günlük değil ama bildiğin üzere ve adamı sinir sahibi yapıyor. Jedi la karşılaştırılamaz tabiki. Valla 4 kişilik sağlam gubun jk aldığını gördüm ben.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Niye yaaa... Bir kac kişi 2.5 Günde BH olduklarını az söylemediler forumlarda:) Kasınca oluyormuş diyelim başka diyecek söz mü var... Jedi Padawan dedğin ise geniş bir kavram. Ama LS'e daha yeni başlamış novice'ları yeni almış yada alan bir Padawanı kesmek Hurton kesmek kadar kolay:) Zırh yok, bir şey yok, elindeki silah tamam saber ama yine de 10 saniyelik is:) Ha ama Padawan'ı zırhıyla, buff'ıyla normal karakteri ile yakalarsan sıkabilir biraz kesmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Vallahi lafimi geri aliyorum.. Gecen gün tek basima Dark jedi enforcer kestim 250m ligindan :) %90 blok ediyor sozde ama benim o %10 luk sans 3 defa arka arkaya 210-518 lik geo pistolun eye shoti ile tekrarlaninca heal edecek vakti bulamadi arkadas.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Bu arada geo caves in disinda kamp kurup adamin mind buff inin bitmesini bekledim. Onceden izlemistim disarida bir doc ve dancer bekliyor buffing icin onlara giderken saldirdim. "Element of surprize" :) BH yi digerlerinden ayiranda bu olmali zaten. Yoksa full buffed ve haberdar dark enforcer'i biraz kasar kesmek :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Ke-sin-lik-le. BH Budur işte, bodoslama dalarsan tabi kesemezsin güçlü ceday ı. BH lıkta her yol mübahtır :) Mesela ben adam swoopdayken carbine ile kd atıp swooptan düşürüp hemen swoopu patlatıyorum. Kaçma yolları tıkanınca el mahkum hazırlanmaya çalışıyor ama çok geç nihahaha : evil grin :[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Gecen gun gülmekten oluyordum.. Bir dark knight var adamin diger account master doc. Yine gecen gün ben pusuda klasik... Herif gitti doc unun yanina belli alt tab yapti diger acc bufflamak icin. Tam o sirada daldim. Adam doc'uyla saldirdi panikleyip sonra nasil alt tab panigi yaptiysa 2 karakteride mihlanip kaldi oldugu yerde. Gülmekten zor oldurdum :p Sadece adamin ekranindan olayi gormek isterdim jedi ini bufflarken :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 fikir tamamen doru bh arkadaslara katiliyorum bh budur.avini kollar en uygun zamanda dalar buffi varmis yokmus onu kasmaz onun gorevi bu kelle avciligi. taktiginii tamamen dogru buluyorum. olay budur. yani iste olay oraya geliyo ben bh im jedi kesemiyom die bisi yok bh isen sabrinda ne oldugunu bilecen gonderdim droidi hah adam burada hadi keselim yemez. adami bulacan takip edecen sona da isini gorecen.:) . bu arad jedının blocku 90 deıl 80 onudas belırtmıs olıım o fencerın blogu, center aracılıgı ıle.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [RIP] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 uhh jedi block 85 yukarda yanlis yazmisim duzeltiim dedim.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [RIP] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bh budur dan öte geçip "oyun" budur demek istiyorum. son zamanlarda o kadar çok bh olayı okumaya başladımki acaba diyorum bende bh olsam mi başka bi serverda :)[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar