Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bounty Hunterla ilgili investigation sorusu

fortinbras

Öne çıkan mesajlar

şimdi investigation kasıyorum gorev yaparak ama bir goreve 100 xp veriyor ve gorevler çok alakasız yerlerde bunu daha yakın bi yerlere alma yolu var mı birileri spynetlerin lvllarından bahsediyodu ama hepsi bana wp veriyor hangisine sorsam şimdi acaba bana fazla lvlı olana mı soruyorum da bana 10km ilerde hedef veriyor? ya da bu iş boyle mi? bunu kasmak için iyi bir yer var mı şu an coronetteki capitol onunden alıyorum gorevleri...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Bak şimdi ilk olarak tyrena ya gidiyorsun

sp dan çıkınca sağa doğru git, orada bh terminal ve o terminalin karşısındaki duvarın arkasında spynet olacak. Spynet in yanına git, ordan terminale çift tıkla. 2. seferde açılcak. Sonra /conv macrosu yap ard arda tekrar eden ve spynet operative e tiklayarak bu macroyu başlat. Böylece seçtiğin her görevin anında wp ini alacaksın. Abort ede ede yakındakileri yaparsın.

Yine de uzun sürüyor ve bayık. Ama jedi kesmek çok eğlenceli, değiyor yani.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

de LS master yapan jediları kesmek biraz zor oluyor ,hatta baya zor oluyor benden söylemesi...[signature][hline]ATI Radeon 9800XT 256DDR Ekrankartı
Kingston 2x512 DDr400 PC3200 ram
Intel P4 3.0ghz 800fsb cpu
ASUS P4C800 Mainboard
Coolermaster 2003 Darkhardware ödüllü Wavemaster o/c kasası
Vantec PCI Slot VGA Cooler
Thermaltake Chipset cooler
Vantec 80MM Stealth Fan
Zalman CNPS-7000A Stealth CPU Fan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MADBOY, 30 Eylül 2004 23:28 tarihinde demiş ki:
de LS master yapan jediları kesmek biraz zor oluyor ,hatta baya zor oluyor benden söylemesi...

Gerekli yemek ve ekipmanla, hiçbir şey zor değildir ;)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

Ehehe, jedi knightları nası kesiyorlar o zaman?
Oyunu çok iyi bilen bir jedi ı, tek başına bh kesemez ama, normal seviye bir jedi ı, oyunu çok iyi bilen bir bh rahat keser.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

yanlis hatirlamiyosam eger fencerin blocku 85 mi 90 miydi neydi centerda, jedinin blogu o yuzden ole abartilacak bi rakam deil. melee stackerda jk yi yirtinsa kesemez tabi isi biliyosan jedı olarak bol bol pvp ye gırdıysen,
bide ayni geyige girmeyelim isterseniz jedi kesmek istiyosan yuksek level ,git sende jedi ol kastigimiz sureler bir deil esitlik dusunulemez bile. dier taraftan padawan kesmek de kesecegin padawanin pvp tecrubesine bagli bisi, padawan var padawan var. :) ama yinede visibilty nin bu kadar yukseldigi bi ortamda bh olıup jedi kovalamak keyifli olur. tavsiye ederim. ve son noktada zaten ust level jedılere tek bh gelmıyo grup gelıyo onları kesıp gonderıyoz bolece her ıkı tarafta maksımum zevkı alıyo. yoksa her hangı bır classın jedıyle esdeger olması zaten kabul edılemez.
keza harcanan emek ortada. 3 gunluk template ıle 6 aylık templatı kıyaslamak sacma olur. onun sahıp olduguna sende sahıp olursun hele hele kı yol su an herkese acık buyur yap gel gec karsı factıonıma esıt olarak kesıselım. yada en kolay yolu tercıh et jedı hunt grup kur burlıkte gelın sans kıme gulerse o kessın. keza hatırlatırım bır gruba 20 kısı katılabılıyor. henuz hıc 20 kısıyı bı arada kesmedım ama denemeye de pek heveslı deılım der tıpkı 20 kısıyı gordugumde ne yapacaksam onu yaparım der ve kacarım.[signature][hline]Army Captain of Vader
Guardian of [RIP] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

master BH den bahsediyorsan 3 günlük değil ama bildiğin üzere ve adamı sinir sahibi yapıyor. Jedi la karşılaştırılamaz tabiki.

Valla 4 kişilik sağlam gubun jk aldığını gördüm ben.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

Niye yaaa... Bir kac kişi 2.5 Günde BH olduklarını az söylemediler forumlarda:) Kasınca oluyormuş diyelim başka diyecek söz mü var...

Jedi Padawan dedğin ise geniş bir kavram. Ama LS'e daha yeni başlamış novice'ları yeni almış yada alan bir Padawanı kesmek Hurton kesmek kadar kolay:) Zırh yok, bir şey yok, elindeki silah tamam saber ama yine de 10 saniyelik is:)

Ha ama Padawan'ı zırhıyla, buff'ıyla normal karakteri ile yakalarsan sıkabilir biraz kesmek.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada geo caves in disinda kamp kurup adamin mind buff inin bitmesini bekledim. Onceden izlemistim disarida bir doc ve dancer bekliyor buffing icin onlara giderken saldirdim. "Element of surprize" :) BH yi digerlerinden ayiranda bu olmali zaten. Yoksa full buffed ve haberdar dark enforcer'i biraz kasar kesmek :D[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ke-sin-lik-le. BH Budur işte, bodoslama dalarsan tabi kesemezsin güçlü ceday ı. BH lıkta her yol mübahtır :)

Mesela ben adam swoopdayken carbine ile kd atıp swooptan düşürüp hemen swoopu patlatıyorum. Kaçma yolları tıkanınca el mahkum hazırlanmaya çalışıyor ama çok geç nihahaha : evil grin :[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

Gecen gun gülmekten oluyordum.. Bir dark knight var adamin diger account master doc. Yine gecen gün ben pusuda klasik... Herif gitti doc unun yanina belli alt tab yapti diger acc bufflamak icin. Tam o sirada daldim. Adam doc'uyla saldirdi panikleyip sonra nasil alt tab panigi yaptiysa 2 karakteride mihlanip kaldi oldugu yerde. Gülmekten zor oldurdum :p Sadece adamin ekranindan olayi gormek isterdim jedi ini bufflarken :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

fikir tamamen doru bh arkadaslara katiliyorum bh budur.avini kollar en uygun zamanda dalar buffi varmis yokmus onu kasmaz onun gorevi bu kelle avciligi. taktiginii tamamen dogru buluyorum. olay budur. yani iste olay oraya geliyo ben bh im jedi kesemiyom die bisi yok bh isen sabrinda ne oldugunu bilecen gonderdim droidi hah adam burada hadi keselim yemez. adami bulacan takip edecen sona da isini gorecen.:) .

bu arad jedının blocku 90 deıl 80 onudas belırtmıs olıım o fencerın blogu, center aracılıgı ıle.[signature][hline]Army Captain of Vader
Guardian of [RIP] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

bh budur dan öte geçip "oyun" budur demek istiyorum. son zamanlarda o kadar çok bh olayı okumaya başladımki acaba diyorum bende bh olsam mi başka bi serverda :)[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters
Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...