Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite ortamı iyi de...

PekRule

Öne çıkan mesajlar

Abi kazandık üniversitey iişte geldik alan yurt ta kalıoz ztn evden çıkmadan diodum anneme beni yaza kadar bekleme ama işler deişti ya sabah kalkıon kahvaltı hazır deil akşam yemek hazır deil.BEN ANNEMİ İSTİYOOOOOOOOOOOOOOM die bağırasım gelıo ama bağıramıosun karizma çizilcek.allahtan kızlar var yoksa boku yemiştim wallahi ne diyim yani onlarda olmasa üniye gitmenin tadı yok yani lise3 teki krdeşlerime bi önerim var bakın kardeşlerim evinizle aynı şehirdeki üniye gidin bişey deişmez tamammı gine ortama girersiniz wallahi ankaraya geldim ortamları bulana kadar anam ağladı kızı aldım arjantin e götürcem yolu bulmadım bildiğin yer ayrı oluyo ondan her ünide ortam var yeterki girmesini bilin aile yanı falan fark etmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Konusma ve anlatımın konuya bakıs acına bır tek laf sunmayacagım lakin bazı cevrelerce garıp karsılanacak bır hata mevcut yazdıklarında ''EhliVallah olarak adlandırılan bır takıyı'' Vallahi diye kullanılan ınandırıcı yemın turevını ''WALLAHI'' yazmak gercekten dusundurucu.Hatta abes...

Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

ehheeh üniversitem evime 10 dakka, ikinci öğretimim. Evde oturuyorum rahat rahat şu anda.Saat 4 te gideceğim, Gece 10 da döneceğim eve. Sıcak yemeğim hazır olcak, sabahları kahvaltım da hazır.Ortam desen, kampüsü yok adam gibi ama bakıyoruz, ayarlıyoruz kendimize ortam.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Sosyal ağlarda paylaş

Aferin sen düzgün kullan forum açarken imla kurallarına dikkat et.noktadan sonra büyük harfle başla,paragrafa az yandan gir tamam mı.[signature][hline]Pek Ruleyim
Pek Rulesin
Pek Rule (bu benim)
Pek Ruleyiz
Pek Rulesiniz
Pek Ruleler
Heacetteppe üniversitesi fizig mühendisitligi
Sosyal ağlarda paylaş

hacım unide kararları kendin hür olarak vermen seni gerçek hayata dahada yakınlaştırır, olgunlastırır. aynı şehirde okuma konusuna gelince ewin düzenli olur birde neyin nerde olduğunu bilirsin o kdr gerçek unıwersıte hayatı aılenden uzak oldugundur. su an aılenın yanında olsaydın emınımkı keske baska sehırde okusaydım dıyecektın.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Sosyal ağlarda paylaş

Ya nie herkez aynı şeyi dio fizik müh diyince gözü korkuo anlamadım tam benlikmiş yani kitap yüzü açmadan kazandım bu bölümü ztn hazırlık bu sene allahtan nese bakalım olmazsa babmın dükkanın başına geçerim:)[signature][hline]Pek Ruleyim
Pek Rulesin
Pek Rule (bu benim)
Pek Ruleyiz
Pek Rulesiniz
Pek Ruleler
Heacetteppe üniversitesi fizig mühendisitligi
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım konuyu saptırmakta ustunuze yok Sn Pekrule..
Ben orda yaptıgınız bır yanlısı anlatmak uzere bır yazı sundum.Ama sanırım yanlışlarınız soylenmesı sızı Pekrule dan cok Loser olarak adlandırıcagımız korkusu yaratıyor.Gecelım efendım boyle afra tafları degıl mı ama Unıv. olmusuz aşalım bunları bunlar lise 3 te kaldı ;)

Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...