di Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Selamlar, Apple Store'da Pen Drive harici goremedim. Ucuz mudur ? Digital download + key seklinde alinabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 http://itunes.apple.com/us/app/os-x-lion/id444303913?mt=12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Apple Store'da degilmis ama hakliymisim. adsad Uygunmus baya. Guzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ya ben tr de snow leopard bulamiyorum, o yuzden de lion a da yukseltemiyorum. bi yardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 E kafam girsin Apple sana. Snow Leopard'in varsa upgrade edebilirsin mac icinden, yoksa once Snow Leopard alacaksin diyor. Saka misin lan ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 yoksa flashdrive'i alacaksin diyor. e mantikli degil mi? adamlar her isletim sistemi versiyonu icin software update cikaramazlar. eger aradaki surumu almak istemiyorsan lion flashdrive'i alip istedigin gibi yukleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Abi alsam bile gelmeyecek ki ? Apple Shop TR'ye gonderim yapmiyor bildigim kadariyla. Hadi onu da gectim pen drive parasi odemek istemiyorum. Onun icin ayrica shipping vermek de istemiyorum. Update 30 dolar, OS 45 dolar dese yine no problem de "illa bunu alacaksin" ne Allah askina ? Bildigin saka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 pendrive parasi odemiyorsun zaten. adam upgrade'i digital download yapmis, full versiyonu cd yerine pendrive'da dagitiyor. bunda bu kadar buyutulecek ne oldugunu goremiyorum timcim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Alamiyorum cicegim alamiyorum. Sorun orda. =) Neyse bekleyeyim, yurt disi muhabbeti olunca ordan artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bu arada snow leopard + lion'in toplam fiyati thumb drive'la ayniymis. biyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Bende var lion full flashdisk'te. Getirem sana pazar pazartesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar