sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Silezya LvL 9 Controller :)[signature][hline]live for..
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Hebourinous ne lol :) Heironeous ama simdi bide controller kasmaya basladim :P[signature][hline]live for..
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Arkadaşlar bende COH a başlamak istiyorum... oyun hakkında yardımcı olursunuz sanırm. bu tür oyun ilkkez oynayacağım onun için oyunda sıkıntı çekicem sanırm.. surekli haberleeşbileceğim kişiler bulaiblirm umarım icq/msn vs. ben başladığım zaman tekrar ( topic acarım garanti ya salla :) haber veririm. Abi oyun sufer ya :) çok etkilendim :)[signature][hline] AŞk çikolata gibidir... Araya fıstıklar karışabilir... Kal Vas da buna benzer... Araya Rel Wis ler girebilir...
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 the Bluesprit Mutant/Defender Lvl-13 Justice[signature][hline]See Saw Die
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: sirplaya-, 01 Temmuz 2004 22:12 tarihinde demiş ki: Silezya LvL 9 Controller :) said: sirplaya-, 01 Temmuz 2004 22:14 tarihinde demiş ki: Hebourinous ne lol :) Heironeous ama simdi bide controller kasmaya basladim :P Sirplaya, sadece ağırlıkla oynadığın karakterin ismini yaz sana zahmet. Benim de bir sürü karakterim var ama ağırlıklı olarak Devvo ile oynuyorum.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
NexcaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Kanuni Magic Tanker Lvl 9 Justice P.A.T.I
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Devvo Carmen i sil Onun yerine Helcaraxe Lvl 14 ve daha girmedim sg ye alirsin beni
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Helcaraxe Science Scrapper Martial Arts/Super Reflexes LvL 14 Sg yok
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Championdan bende justiceye geçicem R.I.P Viru Jan Tiran[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Baya çoğaldık ha :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 karakter transferi filan olsa cok ii olacaktı ama ne yapalım yeniden kasıcaz her adada sevgilisi olan kaptan hesabı.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
illuin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Selam bende katıldım kahramanların arasına lvl 11 defender rad/rad nick black orchide super groupa girmek isterim eger uygunsa.
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Evoke benim bu arada silin onu ordan ben sildim çünk sevmedim yeniden basladim kasmaya Hxn "magic scrapper"[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss) [Bu mesaj Durlag tarafından 10 Temmuz 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Name:Satanix Mutation/blaster Electrical blast / electricty manipulation Server: Justice[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...This is the only way KILL HIM Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."[Bu mesaj DA2019 tarafından 11 Temmuz 2004 12:47 tarihinde değiştirilmiştir]
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 nick:PaLa BoaCh Mutation,Scrapper Justice
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Bluesprit ile oynamyı bıraktım DA yeni karakterim şöyle; Mioaw Science/Sc Claws/Lighting reflex[signature][hline]See Saw Die
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 pardon benimki scrapper deildi yannıs yazmısım blaster olcak :)
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Arkadaşlar, Karakterlerinizi yazarken tam detayları ile (primary ve secondary powersetler dahil) yazarsanız liste daha sağlıklı olur. (Kızım sana diyorum, gelinim sen anla :-P)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Thalion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Doomer Science Scraper lvl 5 Broad / Regen Bende aranızdayım ;)[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance..
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Yeni üyelere açıksanız bende katılmak isterim. Keyzar Science/Scrapper
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Keyzar, detaylarını yaz, seni de ekleyelim listeye, aramıza hoşgeldin.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Keyzar Science Scrapper Spine Regeneration Justice Level 17 sayılır:) en azından 10 dakka sonra. Bu arada şu an bu karakterler başka bir supergroupdayım en azından friend listene eklesen sonradan irtibat kursak. Guruptaki arkadaşlara izah etmem lazımda çıkma nedenimi ayıp olmasın sonra. Şimdiden teşekkürler.
Thalion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Benim server Justice[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance..
Stream Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: DA2019, 23 Temmuz 2004 14:26 tarihinde demiş ki: 11. (Stream, a.k.a. Ogoed, Dodo of RIP) Member of P.A.T.I. Isetra O, AT: Magic Controller Pri, Sec: ??, Empathy Server: Justice O, AT: Magic Controller Pri, Sec: Illusion, Empathy[signature][hline] City of Heroes Avatar: Nick: Isetra | Origin: Magic Server: Justice | Archetype: Controller Level: 17 LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 37 Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter Manager of Turkish Gaming tg|Dodo / #tr.gaming @ irc.quakenet.org a.k.a streamer [Bu mesaj Stream tarafından 26 Temmuz 2004 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar