Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar İsminizi,
charınızın lvlını,
bulundugunuz serverı,
yazarsanız daha iyi haberleşip belki bir oluşum altında toplanabiliriz...[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse
Mesaj tarihi:
www.cityofheroes.comdan ulaşabilirsin, eğer imkanın olursa movieleri de indir fikir sahibi olursun.

Oyunun grafikleri swgyi aratmayacak kadar güzel. Karakter yaratma olayı süper ve inanılmaz zevkli. Kafanızdaki karakteri yaratmamak için hiçbir engel yok. (Pelerin hariç şu an süper kahramanlar pelerin giyemiyo :))[signature][hline]Devvo Ki'yyst, Eclipse
Mesaj tarihi:
lvl 7 science scrapper
memnun oldum lamer meha beklemio ki lvl 9 oldu adam[signature][hline]Nick:........Smanchi Norton|Marj Kratox
Profession:Master Combat-Medic
- Master Pistoleer | Master Weaponsmith
- Master Smuggler

PA:...........[RIP]
City:.........Hilâl
Server:.....Eclipse

Mesaj tarihi:
Sitede dl linki göremedım daha çok bilgi var nasıl elıme gecebılır bıde lineage2 gıbımı buda onlıne key 50$ sonra klasık 15$ bılgılendırın ? ^^[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 47/35 Swordman
Lag Sux Turk Telecom Rox T.T
Mesaj tarihi:
said:
Lind3r0th, 27 Mayıs 2004 17:05 tarihinde demiş ki:
Sitede dl linki göremedım daha çok bilgi var nasıl elıme gecebılır bıde lineage2 gıbımı buda onlıne key 50$ sonra klasık 15$ bılgılendırın ? ^^

evet dostum cd key icin 50 aylık 15 er sonrada ama diger mmorglardan cok daha eglenceli.. yani çok aksyon bir oyun ben cok begendim..[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse
Mesaj tarihi:
devvo magic blaster tam olarak ne yapiliyo?

bende karakteri acarken mage tipinde bisi yapmak istiyorum biraz su karakter yaratma olayini aciklar misin?sectigimiz skillerin ne yapabildigii gormek mumkun mu? ezbere skill mi aliyosun yoksa?
Mesaj tarihi:
swg gibi tek karakter acabilme gibi bi olay yok oyna olmadi dersin sora yenisini acarsin 8 tane karakter acabiliyosun 1 serverda zaten anlatilana gore karakter yaratma ekrani baya guzelmis orda baya bisi anliyabilirsin..
Mesaj tarihi:
The KresanT

Lvl 14 science Blaster cok fazla debtli :)
ice-fire-flight

tek tavsiyem benim gibi yapmayin borc odemekten lvl atlayamiyosunuz. yani demek istedigim şu, blaster iseniz mal gibi en onde tank gibi dalmayin... :) (hos cok zevkli ve karizma oluyor fire sword circle la 10 tane mob arasina ziplayip hepsini yariya indirmek iyi hos ta direk ölmek kötü..[signature][hline]Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy
Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine
Co-Founder Of TURK Clan
Loyal Protector Of Hi'lal City
Mesaj tarihi:
donun gerı sızı maymunlar bıde agızlarının suyu akarak anlatıyolar 10 gun sona guıld hall da ıctımaya katılmayanı sallarım ona gore.
:)[signature][hline]Army Captain of Vader
Guardian of [TURK] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad
eclipse
Mesaj tarihi:
Saolasın abi gel bekleriz. Bir sorun olursa ara konuşalım.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Mesaj tarihi:
bende aldim oyunu indiriyorum yarina katilcam araniza[signature][hline]Alexi_Septimus> Adresimi veriyorum
isteyen gelir bakar memelerime
ama 5 kağıdınızı alırım

26/05/2004 tarihinde #gecevardiyasinda gerçekleşmiştir..
Mesaj tarihi:
Sianure Martial Arts scrapper/jump ftw
Justice
[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay)
Beluga - Reaver (Kay)
Necroll - Necromancer (Kay)
Mothman - Buffbot (Kay)
Sianure - Warrior (Galahad)
Bafilebeni - Buffbot (Galahad)

[Bu mesaj Saint tarafından 29 Mayıs 2004 13:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Aramıza hoşgeldin Müho. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Mesaj tarihi:
Riruix LvL 5
Justice
Magic - Scrapper
Katana - Lightning Reflexes[signature][hline]Alexi_Septimus> Adresimi veriyorum
ama 5 kağıdınızı alırım

Mesaj tarihi:
Karakter listesine karakterlerin forumdaki kullanıcı adlarıda yazılmalı[signature][hline]Alexi_Septimus> Adresimi veriyorum
ama 5 kağıdınızı alırım

Mesaj tarihi:
oyuna başladım ama farklı serverlada dinamiklerine alışır alışmaz yanınızdayım... :( bu arada ne zevkli oyunmuş bu boyle uzun süredir bu kadar zevk almamıştım :)

Liberty - Asisnel
Protector - Esma
Mesaj tarihi:
benimde şimdie kadar oynadiim en iyi mmo sanirim
daoc, swg, ao, uo, lineage arasinda[signature][hline]Riruix lvl 5 magic scrapper @ CoH
katana - lightning reflexes
justice
  • Yeni Oluştur...