-Mehanix- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Arkadaslar İsminizi, charınızın lvlını, bulundugunuz serverı, yazarsanız daha iyi haberleşip belki bir oluşum altında toplanabiliriz...[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mehanix - Tanker,electronics lvl: 9 Server: Justice[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 www.cityofheroes.comdan ulaşabilirsin, eğer imkanın olursa movieleri de indir fikir sahibi olursun. Oyunun grafikleri swgyi aratmayacak kadar güzel. Karakter yaratma olayı süper ve inanılmaz zevkli. Kafanızdaki karakteri yaratmamak için hiçbir engel yok. (Pelerin hariç şu an süper kahramanlar pelerin giyemiyo :))[signature][hline]Devvo Ki'yyst, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 lvl 7 science scrapper memnun oldum lamer meha beklemio ki lvl 9 oldu adam[signature][hline]Nick:........Smanchi Norton|Marj Kratox Profession:Master Combat-Medic - Master Pistoleer | Master Weaponsmith - Master Smuggler PA:...........[RIP] City:.........Hilâl Server:.....Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 cok kasmadımki sadece gece 4 e kadar :p[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Sitede dl linki göremedım daha çok bilgi var nasıl elıme gecebılır bıde lineage2 gıbımı buda onlıne key 50$ sonra klasık 15$ bılgılendırın ? ^^[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 47/35 Swordman Lag Sux Turk Telecom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Lind3r0th, 27 Mayıs 2004 17:05 tarihinde demiş ki: Sitede dl linki göremedım daha çok bilgi var nasıl elıme gecebılır bıde lineage2 gıbımı buda onlıne key 50$ sonra klasık 15$ bılgılendırın ? ^^ evet dostum cd key icin 50 aylık 15 er sonrada ama diger mmorglardan cok daha eglenceli.. yani çok aksyon bir oyun ben cok begendim..[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 devvo magic blaster tam olarak ne yapiliyo? bende karakteri acarken mage tipinde bisi yapmak istiyorum biraz su karakter yaratma olayini aciklar misin?sectigimiz skillerin ne yapabildigii gormek mumkun mu? ezbere skill mi aliyosun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Beyler 3-4 güne kadar geliyorum aranıza bana yer ayırın grubunuzda :) Bu arada en zevkli şey ne söyleyin de başlarken onu seçeyim[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 swg gibi tek karakter acabilme gibi bi olay yok oyna olmadi dersin sora yenisini acarsin 8 tane karakter acabiliyosun 1 serverda zaten anlatilana gore karakter yaratma ekrani baya guzelmis orda baya bisi anliyabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Bu topici sticky yaptım, lütfen karakter isimlerinizi ve bağlı olduğunuz serverı yazın, biraraya gelelim.[signature][hline]Devvo, Blaster-Magic, Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooMKaiseR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 The KresanT Lvl 14 science Blaster cok fazla debtli :) ice-fire-flight tek tavsiyem benim gibi yapmayin borc odemekten lvl atlayamiyosunuz. yani demek istedigim şu, blaster iseniz mal gibi en onde tank gibi dalmayin... :) (hos cok zevkli ve karizma oluyor fire sword circle la 10 tane mob arasina ziplayip hepsini yariya indirmek iyi hos ta direk ölmek kötü..[signature][hline]Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Co-Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 donun gerı sızı maymunlar bıde agızlarının suyu akarak anlatıyolar 10 gun sona guıld hall da ıctımaya katılmayanı sallarım ona gore. :)[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 :-P Abi saygılar, gelmez olur muyuz ne zaman istersen hazırız, tayakkuzdayız yani :-)[signature][hline]Devvo, Blaster-Magic, Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 devvo , "alan yetkilisi" yakışmış :) neyse geleyim bari ben de...SWG de bunaltti..hava alalim biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Saolasın abi gel bekleriz. Bir sorun olursa ara konuşalım.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bende aldim oyunu indiriyorum yarina katilcam araniza[signature][hline]Alexi_Septimus> Adresimi veriyorum isteyen gelir bakar memelerime ama 5 kağıdınızı alırım 26/05/2004 tarihinde #gecevardiyasinda gerçekleşmiştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Sianure Martial Arts scrapper/jump ftw Justice [signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay) Beluga - Reaver (Kay) Necroll - Necromancer (Kay) Mothman - Buffbot (Kay) Sianure - Warrior (Galahad) Bafilebeni - Buffbot (Galahad) [Bu mesaj Saint tarafından 29 Mayıs 2004 13:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Phibes science, controller fire, air summoning justice[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 the Prayer Magic, Scrapper/Claws Justice[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Aramıza hoşgeldin Müho. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Riruix LvL 5 Justice Magic - Scrapper Katana - Lightning Reflexes[signature][hline]Alexi_Septimus> Adresimi veriyorum isteyen gelir bakar memelerime ama 5 kağıdınızı alırım 26/05/2004 tarihinde #gecevardiyasinda gerçekleşmiştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Karakter listesine karakterlerin forumdaki kullanıcı adlarıda yazılmalı[signature][hline]Alexi_Septimus> Adresimi veriyorum isteyen gelir bakar memelerime ama 5 kağıdınızı alırım 26/05/2004 tarihinde #gecevardiyasinda gerçekleşmiştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 oyuna başladım ama farklı serverlada dinamiklerine alışır alışmaz yanınızdayım... :( bu arada ne zevkli oyunmuş bu boyle uzun süredir bu kadar zevk almamıştım :) Liberty - Asisnel Protector - Esma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 benimde şimdie kadar oynadiim en iyi mmo sanirim daoc, swg, ao, uo, lineage arasinda[signature][hline]Riruix lvl 5 magic scrapper @ CoH katana - lightning reflexes justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar