di Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 11 Ocak icin onceden super ucuza alinmis biletimiz var ( 2 kisi vergiler dahil 211 TL, saka gibi cidden ), vizeyi de buna gore istedim ama danismanlik firmasi bunu EVRAKLARIN ARASINA EKLEMEYI UNUTUP, icine sicti planlarin. Simdi vakit kalmadi. Fark odeyip biletleri 15'ine aldiricam ama okul tarihi 16'si. Kalacak yeri falan ayarlariz aradaki 4-5 gunde diyorduk, yalan oldu. Ben okul tarihini mi ileri attirayim yoksa 1 gunde halledilir mi kiralik oda isi ? Gitmeden once cesitli sitelerden gider gitmez gorusebilecegimiz 4-5 kisi ayarlayacagimizi dusunuyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ingilterede yasayan patiler bi el atsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 bu danismanlik firmalarina isi birakmican arkadas, adamlar benim calisma iznimi! unutmuslardi sfdsfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 dyna, el at olaya artık admin olarak sana düşer bu görev sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ingilterede nereye gideceğini de sölesen daha fazla yardımı olur bence misal bournemouth a gitsen hani bikaç tel verebilirdim sana ama abes bir yer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 =) Londra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 du bakalım var bikaç arkadaş arayalım ne zaman gidiyosun kesin tarih ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Ya gerci bosuna soruyorum. Okulu ileri tarihe almak en mantiklisi. Bedevi oldugum bir kez daha kanitlanmisken "ya tutarsa" yapmayayim. Soyle bir yer bulduk bu arada; www.sparerooms.co.uk Deneyen begenen var midir hic ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Karea said: du bakalım var bikaç arkadaş arayalım ne zaman gidiyosun kesin tarih ? 15-20 Ocak arasi. Henuz kesin degil ne yazikki. Biletlerin tarihini degistirmem gerekiyor, yapmadim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dramadetected Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 baydin lan artik yeminle cocuk gibi hayaller pesinden kosuyosun hala...uyan superman ucucan daha...surda duygu somurusunu birak artik aciyor insanlar sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 sparerooms denenebilir evet. ev isi sans biraz, 1 gunde bulman zor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 dynanin salonda yatarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar