Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bugün aldıgım Sw:Tor pre-order deluxe versiyonunu onaylatmaya çalıştığımda "The code has already been used."
hatası aldım :(
bu genel bi sorunmu yoksa aldıgım yerdenmi kaynaklı (ki defalarca sorunsuz oyun almışlıgım var Gamer-market den)
:(
Mesaj tarihi:
dün vardı bu problem swtor forumlarda baya konusunu görmüştüm pre-order code girdiklerinde baya bir kişyie "already used" yazmış
neyseki bahsi geçen pre-order kod eğer acelen yoksa 16-20 Aralık bekle product key gelince onu girince sorun olmaz diye tahmin ediyorum ama sorun halen devam ederse aldığın yerle görüşürsün.
Mesaj tarihi:
yok birşey olmaz ondan yani aldığın yer bunun pre-order key olduğunu ve 2. key gönderielceğini biliyorsa ve teyit ediyorsa sorun yaşamazsın bence, sadece 1 gün early access kaçırırsın 20sinde girebilirsin.
Mesaj tarihi:
Evr said:

yok birşey olmaz ondan yani aldığın yer bunun pre-order key olduğunu ve 2. key gönderielceğini biliyorsa ve teyit ediyorsa sorun yaşamazsın bence, sadece 1 gün early access kaçırırsın 20sinde girebilirsin.

2. key?
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

oyunun orjinal cd keyi

benim aldığım versiyon

http://www.gamer-market.com/star-wars-old-republic-cdkey-deluxe-edition-on-siparis-30-gunluk-oynama-erken-giris-.html

şimdi bunun üstüne extra baska key dahamı gerekmekte ?
Mesaj tarihi:
Şu an girdiğin key early acceste oynayabilmen için oyunun preorder ettiğine dair sana verilen key , o key ayın 20'si itibariyle bi halta yaramıyor. Sana oyunun orjinal keyi gönderiliyor olması gerekiyor aldığın yerden.
Mesaj tarihi:
Pre-order Key ile Product Key farklı şeyler. Eğer satın aldığın yerin sana ayın 20 sinde yollayacağı Product Key'de bi sorun çıkmazsa zaten sorun yok.
  • Yeni Oluştur...