Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Arkadaşlar bugün aldıgım Sw:Tor pre-order deluxe versiyonunu onaylatmaya çalıştığımda "The code has already been used." hatası aldım :( bu genel bi sorunmu yoksa aldıgım yerdenmi kaynaklı (ki defalarca sorunsuz oyun almışlıgım var Gamer-market den) :(
Evr Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 dün vardı bu problem swtor forumlarda baya konusunu görmüştüm pre-order code girdiklerinde baya bir kişyie "already used" yazmış neyseki bahsi geçen pre-order kod eğer acelen yoksa 16-20 Aralık bekle product key gelince onu girince sorun olmaz diye tahmin ediyorum ama sorun halen devam ederse aldığın yerle görüşürsün.
Seru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 zaten bu saatten sonra preorder yapman da birşey ifade etmiyor.
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Seru said: zaten bu saatten sonra preorder yapman da birşey ifade etmiyor. 5 gün önce girmişim girmemişim o önemli değilde kod yanmasın o kadar para saydık :(
Evr Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 yok birşey olmaz ondan yani aldığın yer bunun pre-order key olduğunu ve 2. key gönderielceğini biliyorsa ve teyit ediyorsa sorun yaşamazsın bence, sadece 1 gün early access kaçırırsın 20sinde girebilirsin.
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Evr said: yok birşey olmaz ondan yani aldığın yer bunun pre-order key olduğunu ve 2. key gönderielceğini biliyorsa ve teyit ediyorsa sorun yaşamazsın bence, sadece 1 gün early access kaçırırsın 20sinde girebilirsin. 2. key?
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Sparkcaster said: oyunun orjinal cd keyi benim aldığım versiyon http://www.gamer-market.com/star-wars-old-republic-cdkey-deluxe-edition-on-siparis-30-gunluk-oynama-erken-giris-.html şimdi bunun üstüne extra baska key dahamı gerekmekte ?
kath Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Şu an girdiğin key early acceste oynayabilmen için oyunun preorder ettiğine dair sana verilen key , o key ayın 20'si itibariyle bi halta yaramıyor. Sana oyunun orjinal keyi gönderiliyor olması gerekiyor aldığın yerden.
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Pre-order Key ile Product Key farklı şeyler. Eğer satın aldığın yerin sana ayın 20 sinde yollayacağı Product Key'de bi sorun çıkmazsa zaten sorun yok.
Öne çıkan mesajlar