Wolas Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 sanal ortamda tavsiye ediceğiniz ders varmı bir kaç tanesini bitirdim yenilerini arıyorum bunlar arasında chip ve tr3d nin 6 saatlik dersi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 cg studios, lynda, gnomon.özellikle cg studios. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 3dsmax'in kendi tutoriallari? baya iyiler yani ben onları yaptıktan sonra mount and blade, rome total wargibi oyunların modlarına statik model modelleyecek kadar iyi öğrenmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 3dsmax tutoriali arıyorsan 3dsmax dışında 3d modelleme programı bilmiyor olabilirsin, ne için kullanıcaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar