mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 böyle 2 günde 1 gelen devamlı bir baş ağrım var minoset filan alıyorum 2 tane 2 saat arayla ama etki etmiyo uyutmıyıcak kadar kötü oluyo doktora gidicem ama hangi alandaki bi doktora gitmem gerekir bilemedim bilen varsa haber versin saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 tumor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 tümör doktoruna mı gidiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 beyin cerrahina git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 lan ölüyorum adam gibi bi şey söyle söyliyiceksen yoksa gidicem hasta kabule göndericek beni bi yere aslında öyle yapsam daha iyi olur lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 lan baska ne yapican zaten, teyallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 merhaba ben geldim beni bla bla doktoruna gönderin yapıcak işlerimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 İlacı değiştir. Apranax Fort iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 mulgear6 said: böyle 2 günde 1 gelen devamlı bir baş ağrım var minoset filan alıyorum 2 tane 2 saat arayla ama etki etmiyo uyutmıyıcak kadar kötü oluyo doktora gidicem ama hangi alandaki bi doktora gitmem gerekir bilemedim bilen varsa haber versin saol norologa gideceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 sandalye said: İlacı değiştir. Apranax Fort iyi. ne var etkin madde olarak? burda yoktur muadili bişeyler alıyım? da doktora gitmek en iyisi heralde ya çekilmez bu şekilde ilaç al nereye kadar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Noröloji > Göz > Boyun fıtığı şeklinde git bir kontrol ettir derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 durduk yerde başın ağrıyorsa doktora git, saçmasapan işler yapıyorsun da aşın ağrıyorsa saçmasapan işler yapmayı bırak, ağrıkesiciyle geçiştirilmez 2 günde bir gelen baş ağrısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Durduk yere agriyo basim bisey yapmasam da. Yavas yavas baslayip uyutmiyicak kadar siddetleniyo sonra. Sacma sapan isten kastin ne? Edit: gozden dolayi olabilicegini dusunuyorum ben de en son 1.5 yil once muayne olmustum astigmat filan artmis olabilir lensleri zaten astigmatsiz kullaniyorum ama gozlukte var ve genelde gozluk takiyorum evdeyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Öleceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 aynı problemi ilk okul yıllarımdan beri yaşıyorum... bütün günüm heba oluyor başım ağrıdığı zaman. hatta, zaman zaman ertesi gün dahi devam eden agrılarım oluyor. soguk su ile yüz yıkama + vermidon kombosu zaman zaman işe yarıyor bunun dışında karanlık bir odada uyumaya çalış. mümkünse ses olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar