tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 yoo, bilgilendik. eğer biri beni döverse onu mahkemeye verip hapse düşürebileceğimi öğrendim. hepimiz öğrendik. çok yaşa forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ee ben kimi dövücem şimdi? küheylan adres ver lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 DoruK said: dostum sen paten sahası görmemişsin Mahalle kavgasından bahsediyorum tabi ki. Millet sizin bölgede paten sahasına kaymaya gidip orada kavga ediyorsa bilemiyorum tabi, o zaman haklı olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 yok paten sahasına paten kaymak için giden yok zaten, liselilerin fight arenası oldu yapıldığından beri. smackdownvari manzaralar sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 escape said: ee ben kimi dövücem şimdi? küheylan adres ver lan İstiklal mahallesi, istasyon caddesi. No:99 Coşkun apt. Isparta/Merkez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 oha, az önce herif facebook ta bir şey yazdı. hemen sildi. aşırı bozuk bir imlayla yazmıştı, sanırım sarhoştu. karşı cinse karşı boş umutlarla yapılan uğraşlar ve sonrasında restleşmek ile alakalı bir şey yazmıştı. sanırım kız sickdiri bastı. :D herifi sarhoşken efkarlandıran iki şey var zaten. biri ben, diğeri o kız. benimle ilgili bir durum kalmadığına ve gönderide direkt karşı cins diye hitap ettiğine göre demek ki gerçekten kız yol verdi buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ahah adamımı stalklıyon lan. deli misin olm sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 küheylan said: escape said: ee ben kimi dövücem şimdi? küheylan adres ver lan İstiklal mahallesi, istasyon caddesi. No:99 Coşkun apt. Isparta/Merkez. ısparta ne lan kaybol istanbul lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 10 dk sonra arar bi posta daha tehtit eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 escape lan senin dövücegin adamdan nolur be? git 98li bebe döv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 said: karşı cinse karşı boş umutlarla yapılan uğraşlar ve sonrasında restleşmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 küheylan said: ahah adamımı stalklıyon lan. deli misin olm sen.facebook ta halen arkadaşım olduğu için ister istemez görüyorum. yapcak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 oha oha. "sek içtim acıları bu gece" yazdı şu an. :D :D :D jilet atıyor olabilir vücuduna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 fesbukta arkadaşsa sıkıntı yok dayak filan atmaz arkadaşça şakalaşmalar olur en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 tarkandakiahtapot said: oha oha. "sek içtim acıları bu gece" yazdı şu an. :D :D :D jilet atıyor olabilir vücuduna. @fikirtepe merkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 tarkandakiahtapot said: oha oha. "sek içtim acıları bu gece" yazdı şu an. :D :D :D jilet atıyor olabilir vücuduna. tamam abi gerek yok ne yazdıgını buraya yazmaya daha en başta amacın kızı trollemekti sonra cocuk seni trolledi şimdi geldin burda bizi trollüyosun git lüt fen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ama çok eğleniyoruz. değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 elemanın fotoğrafı koyarsan barışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 koysam mı ki... bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 imzaya resim koymak yassak. sen elemanın fotoğrafı koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 o imzaya o resmi nasıl koydu lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 çok sakat o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 koyuluyo mu ya bende koyjam ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 sonu jpg'li linki koyunca direkt çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 al şunu koy mesela http://galeri4.uludagsozluk.com/118/tarkan-filmindeki-dev-ahtapot_154829.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar