tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 escape said: sen niye olm kıza tanışabilirmiyiz diye mesaj atıyosunkikızı zaman içinde ayarlamak gibi bir niyetim vardı çünkü. ne diyeydim? 92'li velet diyosun da; bende 91'liyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 arkan varsa adam gibi aratsana öyle tatlıya bağlama değil arat birine sen aramaya tırsıyorsan "nerdesin olum gelip oraya kulak memeni satırla kesicem" gibi bir şey de git oraya sonra tırsmamışsa panpalarınla beraber döv kendin dövebiliosan kendin döv yada liseli stayla yapmak istemiyorsan direk polise git sabah tırsar zaten bi daha rahatsız etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 92 ne lan ver eline lolilop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 arkam aradı ve bağladı işte. bir bok çıkmaz bundan sonra. anca konuşmaya devam eder etrafta, ötesi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 böyle muhabbetleri ne zamandır duymuyordum ya "arkamı getircem arkam var" falan sdfsdfs yaşlandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 tanışabilirmiyz diye tanışmak mı olm lan kaçınıcı yy dayız heleki sms yoluyla hadi onu geçtim bi altyapı bile yapmamışsınki kız senin attıgın mesajı hemen o cocuga yetiştirmiş üstelik cevap da atmamış. yani altyapı yapsaydın cevap verirdi falan bişi yapardı. kusura bhakma ama kız da apaçi bişeye benziyo. tolga anlar bu işlerden ona sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 arkana bırakma bu işi,sonra bi bakarsın arkanı dövmüşler asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 arkanı dövdürme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 escape said: tanışabilirmiyz diye tanışmak mı olm lan kaçınıcı yy dayız heleki sms yoluyla hadi onu geçtim bi altyapı bile yapmamışsınki kız senin attıgın mesajı hemen o cocuga yetiştirmiş üstelik cevap da atmamış. yani altyapı yapsaydın cevap verirdi falan bişi yapardı. kusura bhakma ama kız da apaçi bişeye benziyo. tolga anlar bu işlerden ona soryaa. kızla tanışıyoruz. tanışmaktan kastım, daha yakından tanışmak. yani gel mesajlaşalım, gel kaynaşalım anlamında. yolda görüp gel tanışalım diye mesaj atmıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 tarkandakiahtapot said: 92'li velet diyosun da; bende 91'liyim...sen bi seneyle kurtarmışsın işte dsfsdfs bu tipler polis işin içine girince daha gaza gelir. bi de polis muhtemelen ciddiye almaz kız mevzusu hadi len der. bişi olmaz takma kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bf3 oynayın kim yenerse kızı alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 lan tamam anladık onu diyorumki kız mesajına cevap verdi mi peki onu söle? hadi verdi ya da vermedi farketmez o mesajdan o cocugun nasıl haberi oluyo demekki yetiştirmiş falan ya da cocuk zorla okumuştr telefonu bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 cevap vermedi, ben de yazmadım zaten üstüne bir şey. o herif bizimle basketbol oynamak için geldi. oynadık iyi güzel. biz oynarken de o kız geldi falan bizi gördü. akşamında da, herif bana mesaj attı. sanırım kız kıskandı herifi benle görünce. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 tanışabilir miyiz die mesaj atıp daha sevgili olan kimse görmedim ben. tanışmıyorsan nie sevgili olmak istiyorsun bilader zaten hasta mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 hamsilipilav said: tanışabilir miyiz die mesaj atıp daha sevgili olan kimse görmedim ben. tanışmıyorsan nie sevgili olmak istiyorsun bilader zaten hasta mısınben gördüm. hatta son çıkıp ayrıldığım kız ile sevgili olma hikayemizi anlatsam "bu kadar basit mi yaa artık" dersin. kız yolluysa her şey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ağır trollendik beyler dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 olm yollu kızla sevgili olunur mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 tarkandakiahtapot said: o herif bizimle basketbol oynamak için geldi. oynadık iyi güzel. biz oynarken de o kız geldi falan bizi gördü. akşamında da, herif bana mesaj attı. Bugüne kadar gördüğüm en sağlam kavgalar hep potalarda olmuştur yalnız. Dövüşecekseniz orada dövüşün, iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 abi kezban kılıklı kızı ne yapacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ben anlamadım abi yetemedim neoluyo bu herifin amacı neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 lan bu resim şeysi yine mi bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 konu çok dağıldı. yollu kız seviyorum ben. daha iyi buluyor yolunu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 coder mısın yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Myshkin said: tarkandakiahtapot said: o herif bizimle basketbol oynamak için geldi. oynadık iyi güzel. biz oynarken de o kız geldi falan bizi gördü. akşamında da, herif bana mesaj attı. Bugüne kadar gördüğüm en sağlam kavgalar hep potalarda olmuştur yalnız. Dövüşecekseniz orada dövüşün, iyidir.dostum sen paten sahası görmemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 e o zaman 12 sayfa boyunca boşuna yordun insanları abicim. ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar