toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Uzaktan eğitim yüksek lisans yapıyorum. Finallerin oldugu haftasonu gelicem, duruma gore 1 ya da 2 gece kalıcam. Yurt icinde hostelde kalmadım hic. Okul taksim'de oldugundan taksim civarında bir hostele önerisine ihtiyacım var. Tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bi arkadaşın arkadaşjının islettiği bi tane wardı bi soram onlayn olursa bebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 chillout var bir kaç şube oldular sanırım artık. bir de worldcafe gibi bir yer vardı galata kulesinin oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 chillout. odalar epey küçük ama 1-2 günlüğüne idare edersin. tünel tarafına doğru yürüdüğünde sağ arada kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Lancelion ile bağlantı kur, bilgisi var onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Bütçen nedir ? 1-2 gece ise ver 50-60 TL / gecelik bir yer , güvenli bir yerde kal bence. Onun dışında ben de Chillout u biliyorum , The Marmara Pera'nın oradan İstiklal'e çıkan sokakta. Bi de patiden biri de bir yer işletiyordu sanırım , ya da çalışıyordu , en azından güvenli bir yer olur , orada kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 bütçe var yahu para pul sıkıntım yok da 2 gece kalacağım için çok lüks bir yer aramıyorum. iş için kullandığım laptop olur yanımda, odada bırakmam onu. eli yüzü düzgün bir yerde tek kişilik odada geceliği 40-50 liraya kadar çıkabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar