Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bilgi yayınladım adamla konuştuğum şeyi söylüyorum kaldı ki halen daha konuşuyorum bir oyun için yalan söyleyecek biri de değilim

adamla konuştuğum şeyi copy paste yapacak karakterde de biri değilim siz kendi oyununuza bakın
Mesaj tarihi:
Ne diyim o zaman, kulaklarım yanlış duyuor benim, yaşlıyım biraz ondandır kıh kıh.Ventteyim sacrx yanımda.Dedikleri bu.Seni görmedim.Bi daha ki sefere yazdıkların kendi guildinla ilgili bilgiler olsun.
Mesaj tarihi:
Mina said:

Ne diyim o zaman, kulaklarım yanlış duyuor benim, yaşlıyım biraz ondandır kıh kıh.Ventteyim sacrx yanımda.Dedikleri bu.Seni görmedim.Bi daha ki sefere yazdıkların kendi guildinla ilgili bilgiler olsun.

sana mı sorucam ne yazacağımı boyundan büyük işlere karışma senin kulağını bilmemde benim gözüm kör değil 2 gün sonra mort olup gelirsin buraya işine bak
Mesaj tarihi:
Sevgili RRA, özel mesaj atıpta oyle boyundan buyuk işlere karışma filan diyorsun,garip kelimeler kullanıyorsun.Kendi guildın hakkında konuş.Böyle low level konuşmalar da yapma,garip oluyor.
Mesaj tarihi:
Neyin kafasındasın sen arkadaşım,takıl sen kendi guildınla.Yıllardır oynadığım guild yahut oyunum seni ne ilgilendirir.Gereksiz muhabbet yapma.Seviye düşüyor.
Mesaj tarihi:
@Rra
Güzelim konuyu niye interruptluyosun ya. Server konusu açılmış bak ne güzel.Sen bilmezsin dediğin adam Red Guard da kaç yıldır oynayan adam.Daha mı iyi bilceksin.Gereksiz bi tartışma şurda kapansın konu.
Mesaj tarihi:
ahah bi tarafta AOC BİLGİSAYARINA 1 AY FELAN SONRA ALIŞIYOR SONRA İYİ ANLAŞMAYA BAŞLIYIP KANKUT OLUYORLAR 10 FPS ARTIYOR MİNİMUM diyen rra, öbür tarafta RAİSTLHİN
Mesaj tarihi:
açıkcası server kapasitelerini arttırlarsa yada abuk subuk insanlar güzelim serverı batırmaya gelmezlerse tofn çok güzel bir server olacak ve bizde orada olacağız ama yok eğer olamıyorsa bizde olamayacağız en geç cumaya kadar netlenmesi gerek ki guildin çoğunluğu cumaya kadar girmeye başlayacak bu gidişle

swtorun bu sistemini dün çok sevmiştim bugün nefret ettim keşke zorlasalardı guildleri o serverda bir süre kalmaya
  • Yeni Oluştur...