Seru Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 gg o kadar pro oyuncu var ki burda artık server'lar dayanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 aktif kimler var burada suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Bennnnnnnnnnnnnnnn !!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 guildi olmayanları bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 hangi taraftasınız .. guildin adı ne .. meraktan soruyorum benim guildim var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?95,5708520 http://corsec.shivtr.com/forum_threads/984353 http://corsec.shivtr.com/media CorSec - Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 SERVER PATLADI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 OOOooooOo 3. sayfaya düşmüş oyunun tek full serverü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 uplayakta şanımız yürüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 empire inanilmaz noob ozellikle sabah 8 aksam ustu 6 arasi solo girmiyorum wz ye artik... kds zadrots thered gibi inanilmaz kotu pug guildler var takimda zaten 3-4 tane kds felan varsa direk cikiyorum artik wz den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 adamlar kötü bile olsa gear var onlarda. bizim cacık republic vuramıyo bile heriflere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Engeven Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Republic tarafında arkadaşlarla guild kurduk maksat türkleri birleştirmek kendi çapımızda. Panpatine guildımıza katılmak isterseniz savante'ye whisper atabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Panpa akımı her yerde. :p ama republic tarafında biraz garip olmuş sanki. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Engeven Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 mumi said: Panpa akımı her yerde. :p ama republic tarafında biraz garip olmuş sanki. :p :P empire'ın palpatine'i var, bizde de panpatine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar