eski Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 da güzel bir otel tavsiyesi lazım arkadaslar. 4 5 yıldızlı olursa dahada guzel olur.bir arkadasım sorduda bende burdan yardım alım dedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Gece çift kale maç var diyosun ha, hanimiş benim sincabım höhöhööhö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Ben bir karsiyakali olarak cevap vereyim; yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 atakentte h ışığı sönmüş vardı bi tane hotel ya uahsd. ama açık mı bilmiyorum geyik yapmıştık hatta ne arıyo lan bu burda diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 hakkaten benım ıcın deil yahu ne macı :) alkol alıyormus , o civarlardaymısda cok uzak olmasın buralardan bı otel bulabılırmısın dedı.o bakımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ohhoohhh sızmak için yer arıyorsa gitsin parka bi banka kıvrılsın işte karton gazete yayıp, maç yoksa 4-5 yıldızlı oteli napacan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 sipeyskeyk said: Ben bir karsiyakali olarak cevap vereyim; yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Karşıyaka'da otel yok ki jsdgjdfg, Mavişehir taraflarında Bluecity mi ne vardı ona bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar