poopla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 nick ve guild ismi ne bu arada yazıcam bende ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Tamamdır girdim 1 2 soru sorayım bu daily dungeonları sohbeti ne badge mi veriyor yoksa görmek için girip 2. kez girmeyeceğim. Birde lvl 40 45 den sonra gearlamak için nasıl yapalım.Son lvl normal dungeonlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Commandation'lardan ve questlerden güzel itemlar geliyor.Ağırlıklı olarak commandation kas ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Turx olarak Oyunu bitirilmesi gereken angarya olarak görmediğimiz için hala devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Turx uyelerini wz lerde gördüğümüz kadar kesmeye çalışıyoruz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Rated gruplari nasil artik belirlenmeye baslamistir bisiler. Rakipleri tanimaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 rep başladım ben bu serverda çok girmiyorum günde 1saat maximum, lvl20 oldum öyle takılıyorum :P oyun gerçekten bayık lvling fena değil community iyi geldi wow ve lol shit tier swekidlerden sonra. baya bi alakasızım aslında oyunla zorlandım biraz lvlingde falan ama dungeonlar pek hoşuma gitmedi öyle bodozlama dalınıyor herseye = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 lvl 20 sin abi ne dungeonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 4m instance girdik locust sanırım öyle bodoz atladık herseye 4 dps sdf pvp olarka fena değil ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 jedi sentinel oynuyorum bide pek beğenmedim max lvlda nasıl yol yakınken reroll atayım mı napayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 varmi active bi guild sith tarafinda benim guild rip olmus ismi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 guild mi dayanir bu aptal oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aicha Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 2 3 aydir olan guildimiz " The Company " serverdaki en iyi guildlerden biridir hem oyunculari hem oyuncularin wow gecmisleri hemde guildimizin yas ortalamasinin biraz fazla olmasi :) cogu türk guildi dagildi bazilari server deisti biz hala leggion of lettowdayiz empire tarafindayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar