Griswold Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Arkadaş paraya sıkışık, 250 lira gibi komik bir paraya bırakıyor. ÇOK az kullanıldı, İstanbul içi tercih ama kargoya da ok verir muhtemelen. İstanbul içine elden verdiririz. +50 lira daha verirseniz 1600mhz 4gb ddr3 ram de veriyormuş yanında. cl8 bir şey düşük frekanslı falan dedi tam anlamadım onları da daha iyi bir ram galiba sdf. Aslında direksiyonu ben alacaktım da param yok, burdan biri alsın madem dedim. Buraya sık bakamayabiliyorum, öm tercihimdir o nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 garatisi var mı, varsa ne kadar var , nereden faturalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 yukarıdaki soruların üstüne ne kadar kullanılmış bilgisini de ekliyebilirsek süfer olur bi de foto görme imkanımız varsa şukela olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Foto gelecek. Vatan'dan almış, 2 seneden fazla olmuştur yoktur garantisi dedi. Kutu da yok dedi de halledilir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar