forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 mal mal entry gördükçe özel mesajdan bodoslama küfredesim geliyor yapılrı mı
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 yapılır. başla bakalım ne zaman bitecek
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 yüzde 10 trolse %90 mal
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 yapılıyor. Mesaj üzerinden hakaret edebiliyorsun. Zaten şu sıralarda bu tartışılıyor buna bir çözüm bulunsun falan filan diye. saydır koçum hadi
idilik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 amerikada küfür hakarete girmiyor, suç ayılmıyormuş keşke burada da öyle olsa. o kadar çok insan var ki etrafımda ağız dolusu küfürü hakeden. komşu insanları! oluyor kendileri...ulan topunuzun allah belasını versin. bu hakarete giriyor mu acaba... neyse sabah sabah yaralarımı deştim. amerikalı bir tanıdık, türk bir tanıdığın yanında kendilerine kazık atan otel müdürü gibi bir kadınla telefon görüşmesi yaparken ''you fucking bitch'' demiş. müdür ''kime didin? bağa mı didin'' deyince de, yok odada biri var ona söylüyorum deyip saydırmaya devam etmiş. :D özendim valla...
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 http://www.haber3.com/asfalt-yerine-plastik-440704h.htm Şöyle bişey gördüm asfalt yerine plastik kullanılıyomuş belki gelecekte bunu yaparlar.
Öne çıkan mesajlar