Seperate Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bu başlığa bi kadın eli değmesi lazım çok dağınık böle anlamadım ben olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 jaffa said: niye ayrıldınız? nasıl bekardın? zaten bekarsan nasıl ayrıldın? yürümedi çünkü. yazık pek de sevimliydi. bekar işte. bildiğin anlamda. ayrılık illaki sevgili olunca olmuyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ben gerekli soruları sordum ama cevap gelmedi henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_fucking_shine Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 sex,rahatlatici birkaç karisim, doganin enerjisi, veya aşık olmak için baska biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Theridone said: ayrılık illaki sevgili olunca olmuyor ki. sevgili bile değilsin, eh bekarsın bide neyden nasıl ayrıldın hiç anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 sevgili değiseniz ayrılmayın zaten arkadaş devam edin işte oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 hadi gorusuruz diyorum ben genelde birinden ayrilirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 trol denmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 sevgili olmak nedir la allasen? zamanında biz de olduk. bu daha üst biseydi. tanımlamadık hiç birbirimizi kalıplarla. seks olmaz. son 3 gündür soğudum. başlığa el atacak kadın bıraksın başlığı bana el atsın bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 jaffa said: trol denmemiş değil çünkü. beni tanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 yok iyi gelir anlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 allasmarladık diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Günlüğe koydum buraya da koyayım, http://www.youtube.com/watch?v=McijrEQgHCk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 yapma lan cengiz. nevrim dönecek şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Karea said: bu başlığa bi kadın eli değmesi lazım çok dağınık böle anlamadım ben olayı Öhm. Dizi/film izle, kitap oku, oyun oyna vb. Arkadaslarınla daha fazla vakit geçir, sosyalleş. Üzgün slow müzikler dinleme. En önemlisi de ayrılık ardı bazı kişiler saçmalıyor bi çirkefleşiyor falan, ondan kaçın, oluruna bırak. ÜZÜLME, ZAMANA BIRAK'a getiricem olayı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Üzül, ağla, kendini parçala, beter ol. Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Abi dönsün diye yapıyorum. Üzülmen gereken birşeye zamanında yeterince üzülmezsen ileride çok daha beter oluyor iş. Ağlaman gerekiyorsa vaktinde ağla, üzüleceksen vaktinde üzül. Yapmazsan ve üzerine başka şeyler birikirse, onun ağırlığını hep hissediyorsun ama üzerinde birikenleri bi kenara atamıyorsun. Atamadığın için o acını yaşayamıyosun ileriki zamanda. Kısır döngüye giriyor. Şimdi üzül, şimdi rahatlat kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Tatre_ said: ÜZÜLME, ZAMANA BIRAK'a getiricem olayı işte. zaman herşeyin ilacı, iyileştirmediği şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 napae said: Üzül, ağla, kendini parçala, beter ol. Bye. DAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 başlığa bilerek beyler yazdım. teşekkürler iyi geldi bir kaç tavsiye. sagolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 KARI MI DİON LAN SEN BANA!!!İBİRBİRİBR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 erkek olun lan az bu ne 21.yya sokayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Bence benim tavsiyelerimi begenmedi bana diyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Niye üzülmiceksin ki zaten manyak mısın nesin, otur ağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar